Skip to main content

CONFIRMARE. Mona Segall, oficial la Antena Group, după plecarea din Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall Antena Group anunţă oficial debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate de ieri.

Publicitate

Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axata pe divertisment a Antenei 1.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: “Ma bucura faptul ca o echipa atat de valoroasa in productia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales sa vina la Antena 1. Portile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din aceasta categorie de profesionisti. Chiar daca pana acum a insemnat pentru noi competitie, nu am putut sa nu admir  intuitia si rezultatele muncii acesteia. Productiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competitie sanatoasa. Am increderea ca alaturandu-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata.  De altfel, ceea ce a diferentiat intotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanta pe care o acorda echipei – noi pretuim, mai mult decat orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este sa oferim publicului si partenerilor nostri cea mai buna optiune in materie de TV entertainment“.

Mona Segall: "Televiziunea a fost intotdeauna prima mea optiune si asa va ramane! Am ales  Antena 1 pentru ca avem aceeasi viziune despre ce inseamna spectacol, show, entertainment, televiziune si am convingerea ca impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piata. Imi doresc sa fac multe lucruri frumoase aici, aducand un plus de valoare echipei de profesionisti ai Antenei!"

Telespectatorii vor putea sa urmareasca noile productii ale Antenei 1 in aceasta formula incepand din vara. Vom oferi in curand mai  multe amanunte in acest sens.

Mona Segall este un nume-reper in productia de televiziune din Romania, realizand unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani.

Este omul din spatele marilor succese precum “Stii si castigi”, “Dansez pentru tine” sau “Romanii au talent.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cibo & Postavaru' Cibo & Postavaru'
    Cadbury cica se bucura !!! Pentru cat timp ? :-))))))) Cum ar fi, ca tot nu mai aveti concurenta, sa alergati singuri si sa iesiti pe locul 2 ????
  • Cibo & Postavaru' Cibo & Postavaru'
    Cadbury se bucura! :))))) Pentru cat timp?
  • Solange Solange
    Daca vor sa te dea afara se anuleaza clauza respectiva, se cade la pace. Asa ca o dai afara, ea spune ca si-a dat demisia... toata lumea lauda pe toata lumea si gata povestea. Sau tu crezi si ca Sarbu si-a dat demisia ?
  • Solange Solange
    Saracu' Oprea :))) S-a chinuit el sa scape de Mona dar nu prea i-a iesit. Poate se duce inapoi la Pro :))))
  • Solange Solange
    MAi ales la Pro :)))
  • nemesis nemesis
    Mai bine plecai în Israel, madam !
  • Bgd Bgd
    Nu e vb de ceea ce va face Mona.. si eu lucrez in TV de mai multi ani.. dar nu ma apuc sa-mi sustin locul de munca pe aici.. nu am niciun castig daca ma cert cu cineva care sustine un post concurent.. Au fost cazuri cand lucrurile au mers bine si tot s-au dat afara oameni .. sau pe timp de criza mi-a crescut salariul.. Dar sa vin sa ma bat cu pumnii in piept... pt ce?
  • danut danut
    4)Esti varza,nimeni nu copiaza pe nimeni,doar tu crezi asta pentru ca nu te duce mintea mai departe.
    5)Cind Mona Segal era la pro tv era cea mai buna acuma ca nu mai e e neprofesionista.
    6)Sa treci pe la caserie la pro tv sa iti incasezi banii!!!
  • nadia nitov nadia nitov
    @aaaa, cine stie, cunoaste! :) e cum spui! 100%! aia vor imperii cladite pe nimic, fara scule, fara studiouri, faba bani, fara, fara, fara, cu trei oameni munciti zilnic cate 14 ore pe zi 7 zile pe saptamana. vor bici din ca.at si biciul sa si trozneasca! fac pariu ca din trupa mare cu care a plecat segall in cateva luni ramane o mana! antena are si ea pilele ei si pilele vor lupta vitejeste sa nu li se ia sinecurile! :)
  • Expertul, Expertul,
    Mona va creste putin calitatea show-urilor anteniste, dar nu va putea bate ProTV-ul. ProTV spulbera sapte zile din sapte productiile din Prime time-ul antenuta 1, pe comercial.
  • Expertul, Expertul,
    Claudiu Oprea a fugit de la ProTV, din echipa Monei, la intact, pentru a fi numit sef peste toate productiile antena group. Oare ce va spune cand Mona, va fi numita sefa peste el.
  • Expertul, Expertul,
    Antenuta 1 a dat kix cu grila de primavara. Pentru a mai salva ceva au cumparat-o pe Mona, dar nu moare ProTV-ul fara ea.! CME are multi producatori talentati, care vor ajuta ProTV sa produca Marile show-uri. ProTV, cu filme va spulbera show-urile penibile, de pe antenuta 1.
  • danut danut
    Pui pariu ca daca pleaca Bartos la Antena,o sa zici ca e un pacalici si ca nu e profi?
  • andy andy
    Trei aspecte ale situatiei:
    1)Primul aspect este ca pro tv a scapat de toate cheltuielile exagerate pe editie al unei emisiuni ,banii risipiti fiind folositi in alte proiecte,ceea ce se intampla in orice companie sanatoasa,vezi marile televiziuni americane gen ABC,NBC,CBS
    2)Pro tv va ramane numarul unu deoarece are un brand destul de puternic,cand spui pro tv spui televiziune in HD,filme bune,divertisment de calitate,stiri impartiale.Mona Segall poate sa faca emisiuni exceptionale din punct de vedere al continutului dar nu va putea niciodata sa egaleze ceea ce a facut la pro tv fiindca nu are contitiile tehnice,antena 1 nefiind o televiziune bine definita(faceti sondaj si veti vedea ca oamenii spun ca a1 copiaza pro)prin urmare nu are o identitate de brand care sa ajute programele difuzate.
    3)Antena va investii masiv in emisiuni iar in cazul unor esecuri(experienta programelor trecute arata o probabilitate foarte mare sa se repete istoria) venirile triumfale in intact nu vor mai fi chiar asa dulci ci acre de-a binelea
  • maria maria
    Jane, sa iti dau eu cateva titluri de la casa de productie Media Factory, ca de ea stiu ceva mai bine: Animat Planet Show, Romania mea cu Hurezeanu, Reporter Incognito, Dinescu, Miss Fata de la Tara (format vandut in vreo 20 de tari), M-a Facut Mama Artist (format vandut in SUA), Dupa Fapta si Rasplata, Aruncati din Tren, Parerea mea (mai multe gasesti pe siteul ei). Media Factory e de peste 10 ani pe piata.

Trimite un comentariu

sus