Skip to main content

Observatorul şi În premieră cu Carmen Avram, şapte premii la New York Festivals

 
nyf 4
nyf 4

nyf 4

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram şi Observatorul au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, în cadrul unei ceremonii care a avut loc ieri, în Las Vegas.

Publicitate

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram a fost recompensată cu cu două Gold World Medal (la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs), pentru materialul „Lungul drum spre casă” şi cu încă două Silver World Medal, pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi” (Best Investigative Report), respectiv „România otrăvită” (Environment&Ecology).

Echipa Observator a primit cu Gold World Medal (la categoria Best News Documentary/Special) şi Silver World Medal (Investigative Report) pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare”, dar şi cu Bronze World Medal, pentru campania „Copiii nu sunt invizibili” (Human Interest).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Asta nu e o competitie.Premiile sunt obtinute individual,nu concureaza cu nici o alta productie.E ca premiera de sfarsit de an scolar:daca toti elevii au nota 10,toti iau premiul 1.Nu se face nici o departajare.Sunt peste 600 de castigatori pe pagina lor de site.O sa vezi ca mai multe productii iau aceleasi medalii(aur,argint,bronz) la aceeasi categorie.
  • mirceA mirceA
    Sa inteleg ca voi, in redactie la EVZ, asta veti face astazi, toata ziua ?
  • Marius Marius
    Titlul corect era "Observatorul și În premieră cu Carmen Avram, opt premii cumparate la New York Festivals". Acum serios, doar de 8 premii au avut bani? Pai rubrica meteo nu merita si ea un premiu? Sau,hai,o mentiune? Doar e mai realista decat Obositorul...
  • alex2 alex2
    @Daniel: pai anul trecut a fost premiat (in grup cu altii la aceeasi categorie, detaliu tinut secret) doar cameramanul si a fost laudata doar Carmen Avram. Anul asta a luat certificat de participare Carmen Avram si e se lauda Gadea/Badea, adica sefii postului.
    E logic, seful intotdeauna primeste toate laudele iar pentru esec e de vina doar angajatul.
  • intrebari intrebari
    Asta nu-I festivalul la care castiga toti cei inscrisi, diferind doar locul ocupat? Imi amintesc ca se laudau prin iarna ca sunt singura televiziune din Romania care a fost "selectionata" (mai exact pentru care s-a platit inscrierea).
    Si chiar daca nu-i acelasi festival, vazand ca postul official de propaganda a lui Putin, Russia Today, se lauda cu premii obtinute acolo, m-am cam lamurit in privinta modului de acordare.
    Pacat de reportajele facute de Carmen Avram, meritau o competitie reala.
  • Daniel Daniel
    Pot sa inteleg ca a fost premiata Carmen Avram pentru emisiunea In Premiera de altfel singura emisiune la car te poti uita la Antena 3 si Observatorul antenei 1 dar nu inteleg ce cauta acolo Gadea, Badea? ei ce au facut cu ce au controbuit la acele reportaje? dece se baga in fata si isi fac imagine pe munca altora?

    Cand ProTV a castigat premiul Emmy nu l-am vazut acolo la ceremonie pe Sarbu sau vreun director din companie sa se laude au fost acolo Paula Herlo si cativa membri ai echipei care au muncit si pe buna dreptate au fost indreptatiti sa fie acolo.

    Oare cum se simpte Carmen Avram cand vin uni si isi fac imagine si se lauda cu munca ei?
  • alex alex
    Cum e New York Festivals si ceremonia are loc la Las Vegas pe coasta cealalta a SUA?Ma rog de premiile astea nu au auzit nimeni si sunt premiati toti cei care participa.Oricum nici un premiu luat de antene nu se compara cu Emmy-ul luat de ProTv.

Trimite un comentariu

sus