Skip to main content

(P) BioGreens şi ArtroHelp, noutăţile primăverii de la Zenyth. Andreea Marin, imaginea BioGreens

 
ColonHelp Andreea Marin BioGreens
ColonHelp Andreea Marin BioGreens

ColonHelp Andreea Marin BioGreens

Publicitate

(P) Zenyth Pharmaceuticals, producătorul ColonHelp, şi-a lărgit portofoliul în această primăvară, prin lansarea a două produse 100% naturale: BioGreens şi ArtroHelp. Imaginea BioGreens este Andreea Marin.

Cu cele două produse, Zenyth a trecut dincolo de zona de detoxifiere, cu care a obişnuit consumatorul, şi le oferă celor interesaţi de propria sănătate două soluţii inovatoare în domeniul suplimentelor alimentare: BioGreens, primul superfood „green“ bio de pe piaţa românească, şi ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii.

ColonHelp ArtroHelp si Biogreens

BioGreens, campionul farmaciei verzi!

BioGreens vine ca o continuare firească a conceptului de detoxifiere lansat de Zenyth în urmă cu 5 ani o dată cu produsul ColonHelp. Concept puţin cunoscut la acea vreme, detoxifierea a devenit între timp un mod de viaţă pentru foarte mulţi dintre noi şi nu se poate vorbi despre primăvară fără a aduce în discuţie detoxifierea.

Cu BioGreens însă, detoxifierea trece la un nivel superior şi se asociază cu energizarea, cu alcalinizarea, acţiunile principale ale produsului. În plus, o dată cu BioGreens, Zenyth introduce în România un concept mai puţin cunoscut: „superfoods“ - superalimentele. „Superfoods“ sunt acele alimente bogate în principii nutritive, antioxidanţi, vitamine, minerale, enzime, care au beneficii extraordinare pentru sănătatea noastră.

În formula BioGreens se regăsesc superalimente verzi, cu adevărat excepţionale: grâu verde, orz verde, algele Chlorella şi spirulina, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz, mentă şi extract de acerola.

Andreea Marin, imaginea produsului BioGreens

ColonHelp Andreea Marin

Imaginea produsului BioGreens este Andreea Marin, promotoare a stilului de viaţă sănătos. În urmă cu un an, Andreea Marin şi-a schimbat radical stilul de viaţă: „Treceam printr-un blocaj al corpului meu şi am înţeles că soluţia optimă este detoxifierea. Aşa am ajuns la o clinică din Turcia, unde am urmat un proces de detoxifiere.

Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea şi sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă şi evit sursele de stres inutile.

Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre... Dacă nu aveţi timp să vă pregătiţi singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveţi întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens!

Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari şi alge, despre care m-am bucurat să aflu că acţionează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci şi pentru un plus de energie şi, mai ales, pentru menţinerea frumuseţii şi tinereţii pielii“.

Încarcă-te cu energia plantelor verzi din BioGreens!

ColonHelp cuplu

BioGreens este un produs premium, un superfood organic cu germeni, lăstari şi alge. Am ales plante verzi pentru că ele sunt interfaţa noastră cu soarele, cu energia solară. Plantele verzi sunt adevărate baterii solare, ele absorb energia de la soare, pe care ne-o oferă nouă ulterior şi ne dau un tonus mai bun.

Plantele verzi sunt un concentrat de energie. Sunt bogate în clorofilă, pigmentul care le dă culoarea verde, numit şi „sângele verde“ al plantelor. Clorofila este molecula responsabilă cu fotosinteza - folosirea energiei solare pentru a transforma apa şi dioxidul de carbon în hrană pentru plante.

Clorofila are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare şi, odată consumată, detoxifică şi oxigenează sângele şi îţi creşte nivelul de energie. Creierul şi, în general, toate celulele organismului nostru funcţionează la un nivel optim într-un mediu oxigenat. Nu doar nivelul energetic se îmbunătăţeşte cu ajutorul plantelor verzi.

O cură cu aceste plante te ajută la drenarea ficatului şi bilei, curăţă tubul digestiv şi îţi îmbunătăţeşte digestia“, arată Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals.

ColonHelp plante

Un atu al produsului BioGreens este folosirea ingredientelor uscate prin tehnici de ultimă generaţie: grâul şi orzul verde, cei trei germeni (grâu, broccoli, orz) sunt uscaţi prin liofilizare (freeze-dried), tehnică inovatoare prin care ingredientele naturale îşi păstrează toate principiile active.

În momentul în care adaugi BioGreens în apă sau în suc de legume ori de fructe, el devine un aliment viu, bogat în enzime, antioxidanţi, este ca şi cum atunci ai stors sucul proaspăt.

Produsul BioGreens se adresează celor care îşi doresc un plus de energie, protecţie antioxidantă şi imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, veganilor şi vegetarienilor care se pot confrunta cu diverse carenţe nutritive sau celor care nu reuşesc să consume zilnic suficiente legume crude.

BioGreens, produs premium 100% bio

Conceptul „bio“ a câştigat tot mai mult teren în România în ultimii ani. Ceea ce în urmă cu câţiva ani era un simplu moft a devenit în prezent un stil de viaţă pentru foarte mulţi români. Acest trend a dus la o mai mare atenţie acordată factorului „sănătos“ în construirea dietei – de la citirea mai atentă a etichetelor, la cumpărarea de alimente direct de la producător până la alegerea alimentelor certificate „bio“.

Odată cu lansarea produsului BioGreens, Zenyth Pharmaceuticals se înscrie în acest trend şi le oferă celor preocupaţi de propria sănătate primul superfood din alimente verzi 100% organic.

ColonHelp BioGreens

Produsul BioGreens este disponibil sub formă de pudră (cutie cu 28 plicuri x 4 g) sau capsule (flacon cu 120 capsule). Informaţii şi comenzi pe www.biogreens.ro.

ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii!

Happy couple riding bicycle outdoors

A doua noutate a primăverii la Zenyth este gama ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii de pe piaţa românească. Gama ArtroHelp include două produse cu acţiune sinergică: ArtroHelp Calm, antiinflamator natural, şi ArtroHelp Repair, regenerator şi protector articular.

Cu siguranţă ştiaţi că durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate care afectează calitatea vieţii indiferent de vârstă. În caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gândim sunt antiinflamatoarele. Din păcate, acestea acţionează doar simptomatic, reduc durerea pe moment, însă nu acţionează asupra cauzei, durerea putând să reapară oricând.

Gama ArtroHelp de la Zenyth acţionează în ambele direcţii: reducerea eficientă a durerii (ArtroHelp Calm) şi refacerea şi regenerarea articulaţiilor şi cartilajelor (ArtroHelp Repair).

Cristian Mărgărit: ArtroHelp, un produs revoluţionar

ColonHelp Cristian Margarit

„În calitatea mea de consultant în nutriţie şi fitness am avut ocazia de a consilia foarte multe persoane cu probleme de articulaţii. Inclusiv eu m-am confruntat cu o hernie de disc avansată, pe care am reuşit să o ameliorez semnificativ prin nutriţie.

Am testat numeroase formule şi ingrediente şi am descoperit că singura cale de recuperare şi regenerare articulară este aceea de a oferi organismului pe termen lung materiale de construcţie necesare şi potenţarea lor cu enzime, extracte şi stimulatori de refacere naturali.

Având certitudinea că se poate oferi un produs mult mai bun decât tot ce există pe piaţă, m-am decis să valorific experienţa mea şi, împreună cu specialiştii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revoluţionar, o formulă complexă şi completă, cu ingrediente 100% naturale şi în doze terapeutic suficiente! Recomand cu încredere ArtroHelp tuturor celor care au probleme cu articulaţiile, accidentări sau sunt în perioada de recuperare post-operatorie!“, explică Cristian Mărgărit, consultant în nutriţie şi fitness.

ArtroHelp Repair: Hrăneşte, repară şi regenerează articulaţiile!

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formulă complexă pentru regenerarea şi protecţia articulaţiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea şi funcţionarea optimă a articulaţiilor, precum şi recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor şi a intervenţiilor chirurgicale.

ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulaţii: oferă material de construcţie pentru articulaţii şi induce regenerarea articulaţiilor şi cartilajelor, asigură cofactori care stimulează asimilarea şi formarea de colagen nou în organism, reduce durerea, inflamaţia şi readuce starea de bine.

ArtroHelp Repair oferă beneficiile a 7 produse într-unul singur: un regenerator articular pe bază de colagen, un produs pe bază de glucozamină şi condroitină pentru încetinirea degenerării articulare, un calmant şi antiinflamator cu Cissus quadrangularis şi turmeric, un antioxidant cu vitamina C naturală şi astaxantină, un relaxant muscular cu magneziu marin, un adaptogen cu ashwagandha pentru îmbunătăţirea reacţiei la stres.

Ingredientele folosite sunt în doză terapetic suficientă: 5.000 mg colagen hidrolizat + enzime; 1.400 mg glucozamină + condroitină; 400 mg magneziu marin; Cissus, Turmeric, Ashwagandha; Astaxantină, Vitamina C Naturală (per 10 g produs).

ColonHelp ArtroHelp

ArtroHelp Calm – acţiune imediată în durere şi stări inflamatorii

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acţiune imediată în durere şi stări inflamatorii.

Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conţine (hamei, Harpagophytum, salcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acţionează rapid şi eficient pentru diminuarea durerilor şi a disconfortului provocat de afecţiunile articulare, fie ele cronice sau acute.

Unul dintre principalele avantaje ale produsului ArtroHelp Calm este acela că nu are efecte secundare, manifestări nedorite la nivel gastric, asemenea antiinflamatoarelor obişnuite. Pentru rezultate optime în recăpătarea mobilităţii, se recomandă asocierea celor două produse ArtroHelp.

ArtroHelp Repair este disponibil sub formă de pudră (cutie cu 28 plicuri x 5 g). ArtroHelp Calm este disponibil sub formă de capsule (flacon cu 28 capsule x 450 mg).

Informaţii şi comenzi pe www.artrohelp.ro.

Primăvara aceasta alege să trăieşti sănătos!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    acum cativa ani m-am dus la pomul laudat cu sacul si am dat cateva milione bune pe colonhelp, ceai, prafuri si pastile. le-am inghitit cu religiozitate si am asteptat ca proasta efectele fulminante in timp ce vizionam poze cu rahati colosali eliminati de diverse persoane din lumea mare! :) a dracului sa fie, dar la mine NIMIC! :( DAR NIMIC! :) cu marin in poza abia ca ma intreb ce se ascunde in compozitia suplimentelor!
  • Vacuta baltata Vacuta baltata
    Petrisor stim ca e pe bani dar chiar sa pui asemenea articol lung cat o zi de post?Nu cred ca cineva normal la cap ar putea citi asa ceva combina pe marin cu nu stiu care ,nu intelegi ce face fiecare in parte.sau nu aveau bani de 2 articole?poate ca produsele or fi bune, o fi ceva de capul lor dar comunicare e slaba de tot.

Trimite un comentariu

sus