Skip to main content

(P) Simona Bălănescu, imaginea ColonHelp: "Te ajută să slăbeşti şi să ai mai multă energie!" ColonHelp, numărul 1 în detoxifiere şi slăbire.

 
formula as coperta final
formula as coperta final

formula as coperta final

Publicitate

(P) "ColonHelp reduce pofta de mâncare, te ajută să slăbeşti şi să ai mai multă energie!", spune prezentatoare TV Simona Bălănescu Dragomir despre produsele de detoxifiere şi slăbire ale mărcii.

Simona Bălănescu Dragomir, realizatoare tv de emisiuni de sănătate şi promotoare a unui stil de viaţă sănătos, este imaginea ColonHelp.

Ce spune Simona Bălănescu despre produs?

"Alimentaţia nesănătoasă duce la intoxicarea colonului şi a întregului organism. ColonHelp e gata să te ajute! Un produs cu adevărat natural pentru detoxifiere şi reglarea metabolismului. Scapă de balonări, constipaţie, oboseală şi dureri de cap.

ColonHelp reduce pofta de mâncare, te ajută să slăbeşti şi să ai mai multă energie! Vrei un păr sănătos şi un ten mai curat? Tot ColonHelp te ajută! Încearcă-l acum! ColonHelp este un produs pentru sănătate şi frumuseţe!".

ColonHelp: Detoxifiere. Slăbire. Sănătate

"Despre ColonHelp am aflat după multe încercări cu ceaiuri pentru slăbit, ceaiuri pentru detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal. M-am hotărât să folosesc acest produs pentru că aveam probleme şi cu constipaţia, şi cu tranzitul. Am făcut o cură de 3 luni şi m-am simţit extraordinar“, povesteşte Marilena P., 27 de ani.

Rezultatele foarte bune, vizibile în scurt timp de utilizare au convins-o pe Marilena ca şi pe alte sute de mii de români să urmeze o cură de ColonHelp.

ColonHelp, numărul 1 în detoxifiere şi slăbire

ColonHelp 2 - cutie

Lansat pe piaţă la jumătatea anului 2009, ColonHelp se menţine de atunci pe locul 1 ca vânzări pe segmentul produselor pentru detoxifiere şi slăbire din România. ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere şi slăbire, ColonHelp este un stil de viaţă, un factor inspiraţional şi motivaţional pentru sute de mii de români care au urmat o cură cu acest produs şi au reuşit să adopte un stil de viaţă mai sănătos!

"Tranzitul s-a reglat, am slăbit de la 59 de kilograme la 50, ceea ce pentru a mine a fost foarte bine şi m-am hotărât să reiau cura. Nu mă mai balonez, pot să mănânc absolut orice. L-aş recomanda oricărui prieten care are probleme digestive şi de tranzit pentru că îşi face efectul", continuă Marilena P. să povestească despre experienţa cu ColonHelp.

De ce ColonHelp?

Statisticile arată că sănătatea românilor este în declin. România este pe locul 3 în Europa la obezitate, după ce în urmă cu câţiva ani eram pe locul 24. Numărul cazurilor de boli cardiovasculare, diabet a crescut foarte mult în ultimii ani. Principalii vinovaţi pentru toate acestea este stilul de viaţă şi, în special, dieta.

Dieta românilor este foarte bogată în carne, în alimente rafinate, în dauna fibrelor alimentare din legume, fructe, cereale integrale. Potrivit statisticilor, în România se consumă în medie 60-85 kilograme de carne pe cap de locuitor, în vreme ce în UE, media este în jurul a 25 de kilograme.

Pentru menţinerea sănătăţii ar trebui să consumăm 24-35 g fibre pe zi. Cei mai mulţi dintre noi însă consumă doar 4-5 g. Pentru completarea aportului de fibre puteţi folosi cu încredere ColonHelp!

ColonHelp este cea mai eficientă formulă de fibre de pe piaţă. Asocierea seminţelor de in cu tărâţele de psyllium face din ColonHelp un ajutor sigur în detoxifierea organismului. ColonHelp reglează tranzitul şi rezolvă constipaţia, reduce balonările, ajută la controlul glicemiei şi la scăderea colesterolului, este un bun adjuvant în curele de slăbire.

Produsul ColonHelp îmbunătăţeşte semnificativ starea de sănătate a persoanelor cu colon iritabil, afecţiune de care suferă 25% dintre adulţii din întreaga lume.

Dacă vreţi să urmaţi o cură de detoxifiere, dacă vreţi să vă îmbunătăţiţi stilul de viaţă şi starea de sănătate, ColonHelp este răspunsul, iar primăvara – momentul potrivit.

Beautiful Young Woman Outdoors. Enjoy Nature. Meadow

Primăvara – anotimpul detoxifierii, anotimpul ColonHelp

Administrat într-o cură de trei luni în perioada primăverii, ColonHelp va îmbunătăţi funcţionarea întregului organism prin eliminarea toxinelor. Pe lângă reglarea tranzitului, reducerea refluxului gastric, dispariţia balonărilor, o cură de ColonHelp vă va ajuta să aveţi o imunitate mai puternică. De asemenea, cura de detoxifiere va elimina stările de oboseală.

Fibrele ColonHelp vă ajută să scăpaţi de kilogramele în plus fără să vă înfometaţi. ColonHelp acţionează cu un balonaş gastric vegetal, care dă senzaţia de saţietate pentru mai mult timp. Sub acţiunea apei, fibrele îşi măresc de câteva ori volumul în stomac şi, administrate înainte de mese, reduc considerabil capacitatea acestuia.

ColonHelp 4 balon gastric

"ColonHelp mi-a atras atenţia pentru beneficiile sale, eu în ultimii ani urmând o cură de detoxifiere în fiecare primăvară, în special pentru menţinerea tenului sănătos şi curat şi pentru sănătate. În trecut am mai luat tratamente pentru detoxifiere, dar nu pot spune că am observat mari schimbări.

După 5-6 săptămâni de ColonHelp am observat schimbările. Ce mi-a atras atenţia a fost curăţenia tenului. Mai apoi, am văzut că părul devenise foarte strălucitor şi hidratat, foarte sănătos. Dar cel mai mult m-a încântat întărirea sistemului imunitar cu ajutorul ColonHelp", povesteşte Mariana K., o tânără din Oradea, care a urmat o cură de detoxifiere.

ColonHelp se bucură de susţinerea a numeroase personalităţi ale vieţii publice şi medicale din România. Un exemplu este cunoscuta Simona Bălănescu Dragomir, realizatoare tv de emisiuni de sănătate şi promotoare a unui stil de viaţă sănătos.

Simona Bălănescu Dragomir este şi imaginea produsului ColonHelp.

Gama ColonHelp: produse de detoxifiere pentru toată familia

Pentru că nevoile oamenilor sunt diferite în funcţie de vârstă, de starea de sănătate, Zenyth Pharmaceuticals a creat Gama ColonHelp:

• ColonHelp Clasic, detoxifiant şi reglator intestinal, recomandat pentru detoxifiere, tranzit lent, menţinerea în limite normale a colesterolului şi glicemiei, pierderea kilogramelor în plus.

• ColonHelp Detox Forte: dacă vă doriţi o cură de detoxifiere avansată şi eliminarea simultană a toxinelor din colon şi ficat.

ColonHelp Probiotic Forte: dacă aveţi probleme cu imunitatea, dacă aţi urmat un tratament cu antibiotice şi, pe lângă detoxifiere, aveţi nevoie de refacerea florei intestinale.

• ColonHelp Junior: dacă doriţi un vitaminizant şi detoxifiant blând în acelaşi timp, recomandat deopotrivă adulţilor, dar şi copiilor.

ColonHelp 5 cutii

Mai multă educaţie, mai multă sănătate!

ColonHelp este un produs marca Zenyth Pharmaceuticals, companie preocupată permanent să ofere clienţilor cele mai avansate formule naturale pentru menţinerea sănătăţii.

Produsele Zenyth au un standard de calitate foarte ridicat, atât ca şi compoziţie, cât şi ca mod de ambalare. Toate produsele sunt fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranţă alimentară (ISO 9001:2008, ISO 22000:2005), certificat de organismul german Tüv Nord.

Pe lângă formulele 100% naturale ale produselor, un aspect la fel de importanta este credibilitatea pe care produsele Zenyth au câştigat-o în rândul consumatorilor. Aceasta şi pentru că Zenyth Pharmaceuticals şi-a transformat motto-ul „Mai multă educaţie, mai multă sănătate” în acţiune şi este, probabil, singura companie de profil din România care nu oferă doar produse naturale cu acţiune eficientă dovedită, ci se implică activ, prin campanii media, în acţiuni de conştientizare a publicului larg asupra unui stil de viaţă sănătos.

Alege să fii sănătos şi descoperă varianta de ColonHelp care ţi se potriveşte!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lizica Lizica
    Colonhelp ajuta foarte tare. Tranzitul intestinal se regleaza, am slabit si tenul este foarte fin. Multumesc!
  • Serban Danilea Serban Danilea
    Colon help chiar ajuta ..dar nu peste noapte.Am slabit 20 de kg ,mi-am reglat transitul intestinal (curatat), nu mai am balonari si sunt OK. MULTUMESC....

Trimite un comentariu

sus