Skip to main content

PLECARE LA VÂRF. Mona Segall, şefa marilor producţii din Pro TV, pleacă după acest sezon Românii au talent

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Plecare la vârf din Pro TV. Mona Segall, producătorul general al marilor producţii ale postului va pleca din televiziune după încheierea acestui sezon.

Mona Segall va mai râmăne în Pro TV doar pentru a termina producţiile în curs în acest moment.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

- In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat este este şi "Liceenii".

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului "Lumini şi umbre".

- De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro şi pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producţie înfiinţată şi condusă de ea din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Ştii şi căştigi", „Roata norocului”, „Preţul corect”, „Rişti şi câştigi”, „Te uiţi şi câştigi", „Ecuaţia Pro”, „Ministerul comediei", "Vara ispitelor", „Alege A.S.I.A".

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României şi Românii au talent.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Copiil Copiil
    Cat a fost si el actinar cu 5% a fost Pro tv. Dupa ce si-a vandut actiunile acum ani in urma...a facut dezastru firmele capuse- din spate tot de el...Sau prins americani si toata lume a trebuit sa isi dea demisia. Ca sa nu para ,,AFARA FURACIOSILOR,, suna urat ! cu furaciosii -sa ales varianta demisie....Nu moare nimeni in pro daca au plecat.Sa le fie tarana usoara.duca-seee. Sa scapat de manglitori si de oxiuri. A venit randul lui Voiculescu -- maxim un an si va fii dezastru in antene.Daca Segal Mona pleaca cu oxiurii dupa ea..Nu spun de mona ca era furacioasa nu. OXIURI+MANGLITORII+CAPUSELE acolo era buboiul.Sa spart !Si asa devenise o cloaca de frati,fini,surori,nepoate,cumetri,nasi.... toti pe mangleala
  • Alee Alee
    Deci nu pot sa cred, sper sa nu fie adevarat, NOUA CONDUCERE, mai intai ati scos din grila dansez pt tine, apoi ati pierdut vedetele de baza, acum asta ? TREBUIE SA CA TREZITI!!! Din c
  • eu eu
    alo, noua conducere? TREZIREA. Va bateti joc de munca lui Sarbu. Sarbule, pe unde umbli?nu vezi ce fac astia? distrug tot ce ai construit1 erai in raca cu antena, inca din '96 cand felix a venit in foisor cu propunerea de a cumpara protv-ul
  • vlad vlad
    Sa o crezi tu. Pro-ul bate concurenta si cu filme redifuzate, de mana a treia. Asa ca ciocu' mic.
  • george george
    Acum o sa ajunga sub national tv

Trimite un comentariu

sus