Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Sfatul medicului: Pune-ţi silicoane cu preţul vieţii!

 
Presa de azi 29 aprilie Adevarul
Presa de azi 29 aprilie Adevarul

Presa de azi 29 aprilie AdevarulZiarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre cazul operaţiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arşi din Capitală. Cotidianul a ales să trateze ca subiect o situaţie "halucinantă" în care un medic îşi sfătuieşte pacienta să-şi pună silicoane cu orice risc.

Publicitate

"Doctorul Cristina Isac, de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, şi-a convins o pacientă să facă implant mamar, deşi specialistul ecograf i-a recomandat contrariul, spre a nu risca declanşarea unui cancer", relatează ziarul Adevărul.

Cotidianul central mai scrie că procurorii susţin că medicii "au deturnat complet scopul unităţii spitaliceşti - singura de acest fel din România - transformând-o în propria lor clinică".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi:

  • ROMÂNIA LIBERĂ scrie pe prima pagină a ediţiei de astăzi despre liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova. "Adio vize, dar ce urmează?", titrează cotidianul editat de Medien Holding. România liberă se înreabă dacă "există un aşa-numit orizont de aderare la UE pentru Republica Moldova", altfel, liberalizarea vizelor nu este decât o fază intermediară prin care a trecut şi România.
  • JURNALUL NAŢIONAL are pe prima pagină un articol despre faptul că magistratul care l-a eliberat pe Radu Mazăre din arest a fost reclamat la CSM pentru sancţiuni. "DNA intimidează judecătorii", titrează Jurnalul Naţional. "DNA-ul condus de Laura Codruţa Kovesi a reclamat-o la Inspecţia Judiciară a CSM pe judecătoarea Rodica Cosma, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, solicitând cercetarea şi, eventual, sancţionarea acesteia deoarece a respins propunerea de arestare preventivă a primatului Constanţei", mai scrie JN.
  • GAZETA SPORTURILOR îşi deschide ediţia de astăzi cu subiectul meciului dintre Steaua şi FC Braşov, care s-a încheiat cu scorul 3 - 0. "Roş-albaştrii s-au distrat şi cu 'stegarii' demonstrând că nu au rival serios în prima divizie", mai scrie GSP. Cotidianul de sport titrează "Rîd de Liga 1".
  • LIBERTATEA scrie pe prima pagină că mai mulţi parlamentari încearcă să-şi convingă colegii să susţină majoararea propriilor indemnizaţii de la 1.000 la 3.000 de euro pe lună. "Şşşt... Hai să ne triplăm lefurile!", titrează tabloidul.
  • CLICK! scrie în ediţia de astăzi despre regimul dur pe care l-a adoptat Gabriel Cotabiţă. "Cântăreţul a slăbit 10 kg ca să dea bine la tv", notează tabloidul. "Cotabiţă, regim dur cu carne şi pâine cântărite", titrează Click!.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus