Skip to main content

PRESA DE AZI. Mazăre, vedetă pe prima pagină

 
evz - adevarul_mazare
evz - adevarul_mazare

evz - adevarul_mazare

S-a terminat cu glumele cu numele său de familie, Mazăre. Ziarele de astăzi tratează pe prima pagină cazul de şpagă în care a fost implicat primarul Constanţei şi cine l-a ajutat să intermedieze acea sumă.

Jurnalul Naţional scrie despre duşmanul libertăţii de opinie. „Antena 3 şi Trustul Intact au devenit ţintele favorite ale preşedintelui Traian Băsescu”, anunţă publicaţia pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă în continuare o radiografie a primelor pagini ale ziarelor de astăzi:

Evenimentul zilei: Mazăre a primit 95.000 de euro printr-o firmă a lui Elan Schwartzenberg. 

Adevărul: Şpaga lui Mazăre, intermediată de Schwartzenberg. Omul de afaceri Elan Scwartzenberg e suspectat că ar fi intermediarul mitei de 175.000 de euro pe care Radu Mazăre a primit-o.

România liberă se ocupă de cazul Mircea Diaconu. Decizia finală în cazul Mircea Diaconu, un precedent periculos, anunţă publicaţia. Întrebarea care se naşte este dacă validarea candidaturii ar putea permite şi altor politicieni incompatibili să concureze în alegeri, folosind un articol interpretabil din Legea ANI. Singura condiţie: să opteze pentru altă funcţie faţă de cea în care au fost declaraţi incompatibili.

Ziarul Click! se ocupă de divorţul Pelinel - Boureanu: Pelinel, „tunată” de Boureanu din cap până-n picioare. 

Libertatea publică pe prima pagină un interviu cu Adrian Mutu. „Mi-e dor de prinţesele mele”, a declarat fotbalistul despre soţia sa şi cele două fiice.

Jurnalul Naţional, nicio zi fără Traian Băsescu. Astăzi subiectul este libertatea de expresie.

untitled

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    E o problema thnica. Se va repara cat de curand.

    Multumim pentru interes
  • andrei andrei
    Ce se intampla cu rubrica "Presa de azi"? Am incercat si pe alte calculatoare si nu mai apare nimic, am crezu ca e de la mine. Ziarele nu prea mai au ca moda sa isi mai puna prima pagina pe site si era un loc f. bun aici sa le vad.
  • Liviu Liviu
    Ai dreptate Samuila de pe vremea când era ministru la transporturi își executa politic adversarii.
  • Samuila Samuila
    Intre noi fie vorba, dar Traian Basescu si-a facut un obicei din a-si executa politic adversarii si afacerile lor. Din punctul meu de vedere, JN doar se apara.

Trimite un comentariu

sus