Skip to main content

Se lansează primul radio dedicat 100% muzicii alternative din România - Radio COOPerativa Urbană

 
Radio Cooperativa Urbana
Radio Cooperativa Urbana

Radio Cooperativa UrbanaPe data de 1 mai se lansează primul radio dedicat 100% muzicii alternative din România, care va putea fi ascultat online, 24 din 24 de ore, pe www.cooperativaurbana.ro.

Publicitate

Radio COOPerativa Urbană este un spatiu virtual audio dedicat exclusiv creaţiilor românesti, indiferent de familia muzicală din care fac parte (rock, pop, hip-hop sau electro), dar care nu au acces la media tradiţională (mainstream).

În plus, va fi o unealtă folositoare promoterilor, producătorilor, artiştilor şi publicului, prin polarizarea atenţiei întregii industrii muzical-alternative din România, potrivit unui comunicat de presă semnat de Cristina Hurdubaia, owner COOPerativa Urbană.

Cristina Hurdubaia, despre proiectul Radio COOPerativa Urbană

"Radio COOPerativa Urbană este un derivat al site-ului COOPerativa Urbană - o platformă de cultură urbană pe care am creat-o la sfârşitul anului 2012, din dorinţa de a exista un spaţiu virtual dedicat doar zonei underground-alternative, indiferent că este vorba despre muzică, teatru, film, dans contemporan sau fotografie, etc. (...) La un an de la lansarea platformei, Cristi Dumitrescu a venit cu ideea înfiinţării unui radio. După care Bogdan Şerban, cel care se ocupă de interviurile cu trupele de la noi din ţară - rubrica cea mai citită de pe cooperativaurbana.ro - ne-a propus conceptul de muzică românească alternativă, pe care noi l-am adoptat fără să clipim, mai ales că platforma oricum promova numai acest gen de muzică".

ECHIPA

  • Radio COOPerativa Urbană - Cristina Hurdubaia, Cristi Dumitrescu (project manager), Mister H, DJ Bully, Ştefan Drăguşin, Mihail Şomănescu
  • cooperativaurbana.ro - Cristina Hurdubaia (owner), Alexandru Anghel, Marius Miclea, Cristofor Lăzărescu, Bogdan Şerban (responsabil rubrica “Muzici de la noi”)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gdz Gdz
    E bine ca se lanseaza radiouri si cu alt profil, lumea stie de radio Guerrilla dar uite ca mai exista si altii. Poate in viitor si licente in pe FM sau DAB pentru radioul asta sau, si pentru Clandestino.fm, alt radio interesant despre care destul de putini romani stiu.
  • raul raul
    Nu ai acces la Dance FM, Vibe FM, DEEA? Postul asta va fi pe alta nisa se pare.
  • Cetateanul Cetateanul
    Poate cu ocazia asta vom avea si noi acces cat de cat la muzica Dance underground de care se bucura englezii si nemtii.

Trimite un comentariu

sus