Skip to main content

Stejărel Olaru şi-a dat demisia din Consiliul de Administraţie al Radioului Public

 
Stajerel Olaru
Stajerel Olaru

Foto: dantanase.ro
Foto: dantanasa.ro

Publicitate

Stejărel Olaru a declarat astăzi, pentru Mediafax, că şi-a dat demisia din Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), precizând că a luat această decizie "din motive profesionale".

Întrebat de ce a decis să demisioneze din funcţia de membru al CA al SRR, Stejărel Olaru a spus: "Din motive profesionale. Am alte planuri şi nu mai făceam faţă şi cu radioul. Nu e niciun alt motiv".

Stejărel Olaru a spus că demisia sa a devenit efectivă începând cu data de 1 aprilie, mai notează Mediafax.

El a precizat că şi-a depus demisia la SRR, Radioul Public fiind cel care trebuie să o înainteze Birourilor Permanente ale Parlamentului.

MEMBRII CA AL RADIOULUI PUBLIC. În afară de Stejărel Olaru, din Consiliul de Administraţie al Radioului Public mai fac parte: Ovidiu Miculescu (preşedinte-director general al SRR), Demeter Andras, Doina Tănase, Mihai Voicu, Mirela Ioana Fugaru, Ileana Savu, Ducu Bertzi, Ana Florea, Adelina Rădulescu, Maria Ţoghină, Adrian Moise şi Bogdan Hossu.

Aceştia au fost numiţi membri ai CA al SRR de Parlament în iunie 2010, fapt pentru care mandatele lor se vor încheia în iunie 2014.

Pe de altă parte, Ovidiu Miculescu a fost validat de Parlament ca preşedinte-director general al SRR pe 3 iulie 2012, fiind susţinut pentru această funcţie de USL, după ce Demeter Andras a anunţat că renunţă la funcţia de preşedinte-director general al Radioului Public, mandat pentru care fusese numit în iunie 2010, fiind susţinut de UDMR.

Deşi a renunţat la funcţia de preşedinte-director general, Demeter Andras şi-a păstrat calitatea de membru în CA al SRR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    întreb şi eu ca nea mărin în scheciul ăla cu dumitrescu, marinescu strugurel! ce sfânt o fi ăsta stejărel?

Trimite un comentariu

sus