Skip to main content

SURSE. Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa

 
mona segall_libertatea
mona segall_libertatea

mona segall_libertatea
Foto: Libertatea

Publicitate

Unde se va duce Mona Segall, fosta şefă a producţiilor din Pro TV? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producţie pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producţie coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform aceloraşi surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producţie cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

La ora redactării ştirii Mona Segall nu a putut fi contactată.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

- In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat este este şi "Liceenii".

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului "Lumini şi umbre".

- De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro şi pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producţie înfiinţată şi condusă de ea din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Ştii şi căştigi", „Roata norocului”, „Preţul corect”, „Rişti şi câştigi”, „Te uiţi şi câştigi", „Ecuaţia Pro”, „Ministerul comediei", "Vara ispitelor", „Alege A.S.I.A".

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României şi Românii au talent.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Sa vedeti soc cand o sa plece Esca din Pro.
  • Florin Florin
    Antena va avea o sansa sa isi imbunatateasca emisiunile ca X Factor, Romania danseaza, dar Protv se va descurca in continuare. Au mai plecat oameni din Protv. Carmen Avram era foarte importanta pentru Stirile Protv, dar Stirile Protv tot pe primul loc au ramas, pentru ca in Protv exista un anumit standard. Inlocuitoarea Monei Segall s ar putea sa nu fie la nivelul acesteia, dar cu siguranta stie cateva lucruri despre cum se face televiziune.
  • vlad vlad
    Antena 1 pe locul 1 sunt vise. Pro-ul va fi deveni RTL de Romania, doar lituanianul a lucrat pt RTL.
  • vlad vlad
    Am mai zis-o... Cu Segall la Intact, Antena 1 va pierde si locul 3.
    Brenciu si Toni Grecu fac audienta mult mai mica de cat faceau la Pro.
    Voiculescu nu se pricepe sa faca televiziune. Daca stia aducea un manager de afara si facea din Antena 1 un Pro7. Asa ca Aleksander Cesnavicius va face din Pro un RTL romanesc. Productiile germane sunt ieftine dar fac audienta.
  • eu eu
    alo, noua conducere? TREZIREA. Va bateti joc de munca lui Sarbu. Sarbule, pe unde umbli?nu vezi ce fac astia? distrug tot ce ai construit! erai in raca cu antena, inca din ’98( cand felix a venit in foisor cu propunerea de a cumpara protv-ul). Imi pare rau de ceea ce se intampla acolo. nu am sa uit noptile nedormite, cand stateam la sedintele de productie la care participa toata gasca , inclusiv Cristi Rotaru. Vremuri de demult apuse....ce viata era in pro pe vremea aia ....Sper din tot sufletul sa nu plece la antene, mai bine se duce la prima sau la kanal d. Urasc antenele
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Eu am o alta varianta. Daca pleaca la Antena 1, are toate sansele sa duca Antena 1 pe locul 1. Nu despre asta ar trebui sa ne facem griji, ci despre PRO. Eu am o vaga idee ca cineva il va cumpara pe 1 euro. Pentru ca dupa plecarea Monei Segall, cam atat va face.
  • vlad vlad
    Daca merge la Intact, inseamna ca va da kix. Brenciu, Toni Grecu, regizorul Iura Luncasu (care e plecat deja din Intact) au ajuns deja epave. Antena 1 e deja abonata la locul 3. Acum cu Segall Antena 1 va fi batuta si de National TV.
  • andy andy
    chiar daca Mona Segall ar ajunge la Intact, Antenei îi va fi foarte greu sa bata Pro TV,Pro-ul avand un brand foarte puternic fiind cam singura televiziune din Romania cu o baza asa solida .Nimeni nu este de neanlocuit plus ca americanii au traditie in a face televiziune prin urmare are cine sa o inlocuiasca.
  • ion din balon ion din balon
    Hmmmm...pana la urma o sa fiu obligat sa ma uit la antene...ptiu, drace, rau am mai ajuns! Nici macar nu pot sa ma uit HD! Alo, domnu' Voiculescu, daca ne fortezi sa tragem apa alaturi de tine la Intact, macar sa tragem apa HD!
  • Florin Florin
    asta ar fi mutarea anului, nu Horia Brenciu.

Trimite un comentariu

sus