Skip to main content

Turcescu: Cristi Burci a preluat Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu

 
burci qmagazine
burci qmagazine

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu a intrat în proprietatea lui Cristian Burci şi a grupului de firme Graffitti Red care deţine Prima TV, societăţile din grupul Adevarul si alte afaceri, potrivit unui anunţ postat de jurnalistul Robert Turcescu pe pagina sa Facebook

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia.

„Şcoala de televiziune Tudor Vornicu este o şcoală cu un nume extraordinar, am un mare respect pentru ea şi aş fi onorat dacă aş face o astfel de tranzacţie”, a declarat el pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

Şcoala a fost lansată de jurnalistul Vlad Ionescu. În 2011, firma Media Consulta, deţinută de Mihai Craiu, a devenit acţionar majoritar al instituţiei care şi-a schimbat numele în Şcoala de televiziune Tudor Vornicu, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

La Şcoala Tudor Vornicu au predat nume precum Teo Trandafir, Mihai Tatulici, Mircea Radu, Petre Călin Fumuru şi Vlad Ionescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ULTIMA ORA! Cristi Burci a preluat Școala de Televiziune Tudor V
    […] Burci a fost contactat de site-ul paginademedia.ro si a dat urmatoarea declaratie in legatura cu subiectul: „Școala de televiziune Tudor Vornicu […]
  • Ioana Ioana
    Eu am terminat scoala asta ''inconsistenta'' anul trecut si in mai putin de o luna m-am si angajat intr-un post tv national; nu-i dau numele, ca e reclama :))))
  • carolina carolina
    mdaaa... o mare teapa!!!!! scoala beneficiaza de un marketing viclean, dar in realitate cursurile sunt putine si inconsistente. Pe scurt....bani...multi bani,.,,.aruncati pe fereastra. De evitat!

Trimite un comentariu

sus