Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Stelian Tănase a suferit un infarct. S-a întâmplat sâmbătă, în contextul planurilor PSD pentru un alt preşedinte la TVR

 
Stelian Tanase Adevarul
Stelian Tanase Adevarul

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere.

Stelian Tănase a fost internat la spitalul Fundeni. La ora redactării ştirii, preşedintele interimar al TVR este încă la Terapie Intensivă, unde va sta până mâine, iar starea lui este stabilă.

Infarctul suferit de Stelian Tănase vine într-un moment în care scriitorul nu a fost validat încă, în Parlament, ca preşedinte al Televiziunii Publice şi în care Partidul Social-Democrat plănuieşte să numească pe altcineva în fruntea instituţiei.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, PSD intenţionează să îl susţină ca preşedinte al TVR pe Claudiu Brânzan, numit în consiliul de administraţie de către social democraţi.

Conform aceloraşi surse, chiar în aceste zile, la întâlnirea partidului din Deltă, oficialii PSD au discutat cu Claudiu Brânzan despre preluarea conducerii televiziunii publice.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    tanase nu patea nimic daca se comporta ca un adevarat manager si testa, inainte de a-si aduce pilele, potentialul angajatilor gasiti in tvr! ar fi fost imediat apreciat si sustinut de cei peste care a fost numit! dar el s-a comportat ca un nemernic, scuipand pe amaratii aia si umilindu-i peste poate! uite, ca nicunul din cei adusi de tanase nu face audiente! nici cat emisunile date in reluare ale celor vechi! a primit un semn clar ca-i pe drumul gresit! singura bila alba care i se poate acorda lui tanase referitor la ce face in tvr e dorinta de-a scapa de zgabercea!
  • morar morar
    domnu' doctor, infarctul se face si din cauza problemelor accumulate. si saracul stelian tanase tocmai ce erea mincat de spate in trei locuri. nici un om sanatos nu ar fi facut fata cu brio, decit cazului in care este un executant sustinut politic, fara idei, si fara scoala de cultura generala.
  • Fane Fane
    Dece oare cei limitati la ficap,se avanta sa o si arate? Tocmai de aceia!
  • Ana Ana
    chiar daca are probleme cardiace,daca n u era sedinta asta, atacul de cord il putea face cu alta ocazie sau nu-l facea deloc. deci...nu sunt fan tanase, dar pentru prima oara am crezut ca cineva poate sa faca ceva in putredul TVR. dar cred ca o sa ramana putred.
  • solingi solingi
    Lasa culoarea, important este ca esti limitata
  • Ion Justinian Ion Justinian
    Scuzati unele greseli din textul anterior!
  • Ion Justinian Ion Justinian
    De ce va faceti ca uitati, pentru a vea ocazia sa lansati acuzatii? La sedinta din parlament, in care trebuia sa fie numit Stelian Tanase presedinte-director general, opozitia in frunte cu cei ce l-au propus, adica PNL-ul, a parasita sala! Si pe urma un infarct se face asa din senin la o suparare? Omul ala avea deja probleme coronariene de multa vreme! Mai intrebati si un medic daca nu stiti! Infarctul nu este ca o intepatura de cutit spontana!
  • alex alex
    Ideea e că noi o să plătim lunar pentru ca PSD să aibă mașinărie de propagandă... Mizerie.
  • Solange Solange
    Ciuma portocalie ? Sau cine stie ce culoare mai alege Basea...
  • Doina Doina
    Dupa Panait urmeaza Tanase?.
  • Agentia de Presa Mondena | Presedintele TVR, Stelian Tanase, a f
    […] infarctul a fost cauzat de perioada stresanta pe care o traverseaza, mai ales ca, asa cum sustine Paginademedia.ro, PSD ar planui sa il sustina pe Claudiu Branzan, in locul lui la postul de presedinte […]
  • Stelian Tănase a suferit un infarct în noaptea de Înviere. Preşe
    […] Scriitorul nu a fost încă validat de către Parlament în funcţia de preşedinte al Televiziunii Publice, iar Partidusl Social-Democrat plănuieşte să numească pe altcineva la cârma instituţiei, mai scrie paginademedia.ro. […]
  • telespectator telespectator
    Sanatate, dle Tanase!Tot raul spre bine... sau va doreati groaznic de mult sefia la TVR?! Mai bine mai scrieti niste carti, Institutia aia e bolnava si nu se mai face bine...
  • ilinois ilinois
    Absolut corect ! JOS PSD , UNPR , PC ! Mare rusine pt. romani !
  • solunge solunge
    Solange,ce e b1 in fata terorii rosii?

Trimite un comentariu

sus