Skip to main content

VIDEO. După Jay Leno şi David Letterman se retrage, dar în 2015

 
David Letterman
David Letterman

David LettermanDavid Letterman, o legendă a televiziunii americane şi deţinătorul recordului de longevitate în fruntea unui talk show nocturn, a anunţat, ieri, că se va retrage din activitate în anul 2015, notează Mediafax.

Publicitate

La începutul lunii februarie, Jay Leno, un alt celebru prezentator TV din Statele Unite, care a prezentat timp de 22 de ani cunoscuta emisiune "The Tonight Show" pe postul NBC, s-a retras din activitate, fiind înlocuit de Jimmy Fallon.

Prezentatorul de televiziune David Letterman, în vârstă de 66 de ani, a anunţat a anunţat că se retrage chiar în timpul înregistrării emisiunii sale, "The Late Show", difuzată ieri seară, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Twitter al postului CBS News.

https://www.youtube.com/watch?v=H9eYkpgeeI8

David Letterman a prezentat pentru prima dată, pe 30 august 1993, "The Late Show" pe CBS, unul dintre cele mai apreciate talk show-uri nocturne din Statele Unite, ai cărui prezentatori sunt veritabile vedete.

Anterior, el prezentase "Late Night", pe NBC, din 1982 până în 1993.

David Letterman a prezentat în cariera lui, care a început în 1978, circa 6.000 ediţii ale unor emisiuni de seară şi a câştigat şase premii Emmy cu "The Late Show" şi cinci premii Emmy cu "Late Night", după ce fusese nominalizat de 108 ori la aceste trofee.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Nadia, vorbim de un om de 66 de ani ! Noi nu avem astfel de varste la vedete ca sa discutam de retragere . Tu te uiti la tv ? La varsta asta in Romania unii mor de batranete
  • nadia nitov nadia nitov
    spre deosebire de "vedetele" nostre care habar n-au cand sa se retraga si isi tot rebranduiesc imaginea obosita, macar aia ori simt ca-i gata, ori li se spune si se retrag cat inca mai au succes la public. macar asa raman placuti in amintire...:)

Trimite un comentariu

sus