Skip to main content

VIDEO - SpotON. Marcel Iureş vorbeşte despre poveştile Vodafone. Loredana, în noua campanie Avon

 
Vodafone
Vodafone

Vodafone

Vodafone face un rezumat al campaniilor din ultimul an, Avon face echipă cu Loredana într-o nouă campanie TV, iar băieţelul simpatic care spune „trei sute de Fox” e din nou pe ecran.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Vodafone spune, prin vocea lui Marcel Iureş, povestea spoturilor din ultimul an: cu Ghiţă Ciobanul, Paul Ipate, Adrian Oprea - Şoferul, dar şi alte personaje promovate în spoturile TV. „Sunt poveşti despre oameni simpli care vor să se bucure de mai mult, e despre români întreprinzători care fac imposibilul posibil”
  • Mercador a lansat ieri spotul ce anunţă transformarea în olx.ro. Şi ca să intre bine în cap românilor care este noul nume, în spot apar mai mult personaje-vedetă ale campaniilor Mercador, care repetă, pe rând, numele olx.ro.
  • Campania la salamul Fox a revenit pe TV după o absenţă de câţiva ani. Spotul îl prezintă pe un copil drăgălaş, trimis la magazin de mama sa pentru a cumpăra „300 de Fox”.
  • Loredana este vedetă în noul spot Avon, ce promovează produse de îngrijire a feţei.
  • Iuliana Tudor este cu Persil. Vedeta de la TVR 1 promovează varianta lichidă a detergentului de rufe.

Vodafone - Poveştile

Avon - Loredana

Chanel

Ciucaş - Cerbul Cornel

Fox - 300 de Fox

Lidl

Lidl - Aurelian Temişan şi Monica Davidescu

Orange

Tic Tac, cu vedere la pulpă

Persil - Iuliana Tudor

Stella Artois

Mercador devine Olx.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sincer, nu o vad pe Loredana utilizind produsele companiei pe care o promoveaza. Avon se adreseaza unei categorii de cumparatori cu venituri mici si mijocii iar Loredana provind din rindul femeilor cu venituri f mari. Publicitarii astia habar nu au ca trebuie sa il identifici pe cel/cea care promoveaza produsul cu publicul tinta.

Trimite un comentariu

sus