Skip to main content

Vlad Tudosie pleacă de la conducerea Discovery. Cine preia atribuţiile acestuia

 
Vlad Tudosie pleacă de la conducerea Discovery. Cine preia atribuţiile acestuia

Vlad TudosieVlad Tudosie a decis să-şi încheie colaborarea cu Discovery, companie în cadrul căreia a ocupat timp de trei ani de zile funcţia de Country Manager pentru Europa de Sud-Est, pentru a se dedica altor proiecte.

Publicitate

Acesta va fi înlocuit de Victoria Davies, cea care a ocupat până în prezent funcţia de Distribution Director pentru Europa de Sud-Est.

Victoria Davies va coordona activitatea in intreaga regiune, inclusiv pe cea a birourilor din Bucuresti si Sofia.

Victoria Davies, Discovery

Echipa condusă de Victoria Davies va fi responsabilă de distribuţia portofoliului Discovery, de vânzarile de publicitate şi de performanţele celor 10 canale, printre care Discovery Channel, TLC, Discovery Turbo Xtra şi ID Xtra, care se lansează astazi, 1 aprilie, în mai multe ţări din regiune, precum Bulgaria, Ungaria sau Cehia.

Despre Vlad Tudosie

  • Vlad Tudosie s-a alăturat echipei Discovery în iunie 2011, când a fost numit Country Manager pentru Europa de Sud-Est, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. . În aceşti trei ani petrecuţi în cadrul companiei, Tudorie a fost responsabil pentru coordonarea operaţiunuilor în această regiune, a înfiinţat un nou birou în Bulgaria şi a supervizat lansarea mai multor canale.
  • Din ianuarie 2010 până la numirea sa în funcţia de Country Manager pentru Europa de Sud-Est, în cadrul Discovery Networks CEEMEA, Vlad Tudosie a deţinut postul de Head of TV Sales la Intact Media Group, unde a condus echipa de vânzări, departamentul de proiecte speciale, departamentul de trafic şi echipa de research B2B.
  • Înainte de a lucra pentru Intact Media Group, Tudosie a fost Director de Vânzări Publicitate la Discovery România.
  • Acesta s-a alăturat echipei Discovery după 8 ani la Cable Direct, unde a fost promovat din funcţia de Sales Manager la cea de Managing Director într-un singur an.
  • De asemenea, a obţinut un MBA în cadrul Universităţii de Stat Coles Kennesaw din Statele Unite, unde a studiat între 2006 şi 2008.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Poate se va semna contractul cu rcs- rds, de reintrare in grilele de cablu si satelit...Asta a blocat, paradoxal "s-a faultat singur" colaborarea cu rcs-ul, stabilind un pret batjocoritor pentru abonati, iar rcs-ul a contraatacat perfect cu lansarea unor canale proprii de calitate...

Trimite un comentariu

sus