Skip to main content

23 mai. Televiziunile The Fishing & Hunting Channel şi Pescuit şi Vânătoare TV au fuzionat

 
Fishing & Hunting Channel
Fishing & Hunting Channel

Fishing & Hunting ChannelFUZIUNE. Televiziunile The Fishing & Hunting Channel şi Pescuit şi Vânătoare TV au fuzionat, din luna mai, singurul canal TV dedicat pescuitului şi vânătorii din Europa Centrală putând fi vizionat sub denumirea de The Fishing & Hunting Channel, scrie Mediafax.

Canalul TV, care poate fi vizionat în peste 15 milioane de gospodării, va asigura o nouă structură de emisiuni, mai multe show-uri proprii, însă vor fi continuate şi emisiunile deja consacrate, scopul find acelaşi: de a informa într-un mod distractiv.

Televiziunile The Fishing & Hunting Channel şi Pescuit şi Vânătoare TV au fuzionat


PUBLICITATE. B1 TV a fost televiziunea cu cea mai încărcare cu reclame în pauzele publicitare din prime-time, în cursul săptămânii trecute, scrie Forbes.ro, care citează o analiză BPN Blog. A contat foarte mult publicitatea electorală pe care B1 TV a difuzat-o.
În săptămâna 12 – 18 mai a.c., gradul de încărcare cu publicitate a televiziunii de ştiri B1 TV a variat în prime-time între 103% şi 133%
Şi la canalele de ştiri concurente, volumele de publicitate au fost ridicate. Astfel, Antena 3 a avut în prime-time un grad de încărcare care a variat între 94% şi 98%. (Antena 3 nu difuzează spoturi electorale.)
Pauzele publicitare s-au umflat la televiziunile de ştiri


DIVERSIFICARE. Cotidianul francez Le Monde îşi va diversifica activităţile, organizând în septembrie, la Paris, prima ediţie a unui festival - pe care vrea să îl reediteze în fiecare an - compus din dezbateri şi spectacole cu plată, la care vor participa peste 100 de celebrităţi şi 50.000 de spectatori, scrie Mediafax.
Intitulat "Le Monde de demain", acest festival, organizat pe 20 şi 21 septembrie, la Opera Bastille şi la Palais Garnier, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la apariţia cotidianului, va include circa 30 de manifestări şi dezbateri animate de jurnalişti de la Le Monde. Acestea vor aborda domenii variate (politică, economie, cultură, educaţie, lifestyle, sport, noi tehnologii) şi vor avea ca invitaţi personalităţi internaţionale.
Cotidianul Le Monde se diversifică, lansând un festival în luna septembrie


ACUZAŢIE. Beijingul a afirmat, joi, că un recent episod al unui serial spaniol popular "insultă" chinezii şi a cerut postului de televiziune care a difuzat acest program să-şi "rectifice erorile", scrie Mediafax.
Într-o secvenţă a episodului vizat, care a fost difuzat pe 18 mai de postul de televiziune privat Telecinco, apărea un panou cu pictograma "interzis câinilor", pe care era adăugată o notă scrisă cu un marker: "şi, de asemenea, chinezilor".
Beijingul acuză un post de televiziune spaniol că insultă chinezii

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus