Skip to main content

Acasă TV a rămas fără emisiuni. Postul difuzează de astăzi doar reluări şi telenovele

 
cabral si fodor
cabral si fodor

cabral si fodor

Publicitate

În urma restructurărilor de personal, postul Acasă TV a rămas fără emisiunile pe care le difuza. Un număr de 30 de persoane de la Acasă TV au fost restructurate vinerea trecută, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Printre acestea se numără şi realizatorii Poveştirilor Adevărate, Dan Cruceru şi Ioana Moldovan.

În programul de astăzi al postului nu mai apar Dincolo de Poveştiri, emisiune realizată de Elena Lasconi, Poveştirile de noapte, realizată de Cabral şi Irina Fodor şi nici cancan.ro, a lui Marius Niţă. Toate producţiile au fost înlocuite în program de seriale telenovele.

În ceea ce-l priveşte pe Cabral, situaţia este încă incertă. El mai are o emisiune la Pro FM, Microfoniştii, iar Pro TV anunţa cu câteva săptămâni în urmă, într-un comunicat, că el se numără printre vedetele care vor rămâne la post. Din informaţiile paginademedia.ro, Elena Lasconi a rămas angajată la Pro TV, ea derulând mai multe proiecte în cadrul postului.

 Până la ora publicării acestui articol, reprezentanţii Pro TV nu au oferit niciun răspuns paginademedia.ro.

Reamintim că vineri Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al Pro TV, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal. Angajatelor li s-au închis calculatoarele şi li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate. În plus, 20 de persoane din departamentul de promo au fost, de asemenea, date afară.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicoaraelenacristina Nicoaraelenacristina
    Nu înțeleg un lucru la programul asta de ce atâta publicitate lasat-io mai ușor cu atâtea reclame
  • Corina Corina
    Va rog sa ma lamuriti de ce ati schimbat ora de difuzare a serialului Regina? Era foarte bine de la ora 23 pana la 0.30. Acuma serialul e difuzat mai tarziu cu o ora si nu e tocmai bine. Oare telenovela aceasta pe care o dati in locul Reginei, are mai mult succes? Va asigur ca odata cu schimbarea aceasta ati mai pierdut cativa telespectatori. :(
  • Radu Radu
    Sunt curios daca puteti sa ma lamuriti de ce nu se mai transmite serialul TANAR SI NELINISTIT
  • Nikki Nikki
    A-ti scos rand pe rand ba emisiuni ba filme. Acum a-ti scos serialul tanar si nelinistit. Reducere de costuri cica. Ce ar fi sa inchideti postul acasa tv si sa reduceti costurile total. Ca oricum nai ce vedea inafara de reluari si seriale ieftine
  • Cati Cati
    Buna ziua! Nu inteleg de ce ati mutat "Tanar si nelinistit" pe Acasa tv,dar nu pot intelege de ce il difuzati la ora 14.Eu lucrez in ture si orice tura as fi,la ora 14 sunt la servici.Asa ca poate il mutati seara dupa ora 20,macar din respect pentru cei ce inca il vizioneaza.Am sunat de nenumarate ori sa vorbesc cu cineva.....nimeni nu raspunde la numarul de telefon afisat? Sa indraznesc sa astept vreun raspuns???
  • mera mera
    Ciocolata cu piper sau Demon si inger sunt seriale la care si sotul meu se uita cand avea chef erau super haioase si merita sa le vezi
  • elena elena
    Inteleg prin ce treceti dar nu este de vina decat patronul vostru ii place sa stea in fotoliu si sa culeaga niste firfirei nu stie sa se zbata pt oameni lui nu stie sa faca afaceri adevarul ca nu prea ai ce sa vezi nici pe acasa nici pe pro tv imi pare rau pt voi .
  • elena elena
    Oameni buni noi ne am plictisit de telenovelele astea vechi ,chiar nu ne intelegeti platim antena ca sa avem ce vedea nu este bun directorul vostru schimbat si dat afara ,cand aveti un serial bun nici nu l dati asa cum trebuie mai multe reclame decat film faceti in asa fel sa doreasca lumea sa se uite la postul dumneavoastra.
  • just click the next web page just click the next web page
    ecigs Acasă TV A Rămas Fără Emisiuni. Postul Difuzează De Astăzi Doar Reluări și Telenovele | Pagina de media – Petrişor Obae
  • banatan de pusta banatan de pusta
    pai acum ceva vreme si N24 a devenit N24 plus...si nu a murit ca post TV.la fel si national FM. multi i-au tras clopotele dar au rezistat. la fel va rezista si grupul PRO. interesant ca nu se spune de voyo.ro nimic inca.
  • vlad vlad
    poate baga filme rusesti, nicidecum indiene.
  • vlad vlad
    unde s-a inchis acasa ? cred ca nu sti lb romana
  • Andrei Andrei
    Sa bage cat mai multe filme indieni, in locul emisiunilor, ca romanilor le plac lacrimogenele.
  • Indiferent! Indiferent!
    Emisiunea "Povestiri" s-a numarat printre cele mai vechi si profitabile emisiuni Tv. Pe vremea Ionelei Banarescu, cand se filmau cazuri sociale, 'Povestirile Adevarate ' aveau audienta peste "Stirile Protv". Echipa a fost formata din oameni muncitori, devotati , oameni care au contruit ceea ce a fost odata 'Povestiri Adevarate'. Copiii bolnavi au avut o sansa de vindecare, cei nevoiasi au gasit un sprijin. Acum, niciunul dintre noi nu'si mai aminteste de partile bune ale unei astfel de emisiuni. Aruncam cuvinte grele, punem la zid, ne bucuram ca am scapat. Nu'i nimic! O sa aveti parte de mult "Acces din rect" si "Un show cacacios' , emisiuni care merita sa fie privite de catre voi, cei care nu urmareati " AcasaTv".
  • geo geo
    Pe mine chiar ma deranjeaza politica unora...in loc sa incerce sa vinda profitabil, ei restructureaza, lichideaza si inchid institutiile mass-media.
    Asta se numeste business fara suflet si ar trebui sa protestam, poate sa lansam o campanie ON-LINE cu denumirea "Salvati ProTVul".

Trimite un comentariu

sus