Skip to main content

Andreea Remeţan a plecat de la Kiss FM

 
Andreea Remetan
Andreea Remetan

Andreea RemetanAndreea Remeţan, una dintre cele mai vechi şi cunoscute voci de la Kiss FM, părăseşte postul de radio după şapte ani de activitate în cadrul unui dintre cele mai ascultate frecvenţe din România.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Remeţan a spus că în prezent se află în discuţii "cu celelalte posturi de radio, în vederea colaborării", fără a menţiona numele vreunui post.

"Colaborarea mea cu postul de radio KissFM s-a incheiat. Ne auzim in curand!", a anunţat, în urmă cu două zile, Andreea Remeţan, pe pagina sa de Facebook.

Pe 29 aprilie a fost ultima zi de Kiss FM a Andreei Remeţan. Ea va continua însă să apară la Kiss TV.

Andreea Remeţan are o vastă experienţă în radio. Lucrează de 11 ani în această industrie. Înainte de Kiss a lucrat la postul de radio local Nova FM Lugoj. Iar în ultimii şapte ani a fost una dintre vocile de la Kiss FM. Andreea Remeţan lucrează şi ca redactor şi prezentator la Kiss TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Greieras Greieras
    Nu spun că Reme nu era bună...avea ale ei 3 ore de emisie în care adunat nu vorbea 10 minute. Nu știu cu cât era plătită pentru asta....sau care au fost motivele plecării ei.
    De când au preluat grecii postul, se simte o îmbunătățire calitativă a programelor....iar faptul că nu sunt știri nu e un defect la un post de muzică. Posturile locale mai intră cu știri câteva secunde...în funcție de orientarea politică a proprietarului stației....dar oricum ascultătorii de Kiss nu dau doi bani pe asta....mai mult încurcă știrile.
    Oamenii care muncesc în radio sunt alții...iar ascultătorii de Kiss știu asta. Exemple? Marian Boba, OLiX....ia gândiți-vă: la cât se trezește omul ăsta pentru a face matinalul cu Sergiu și Andrei până la 10, apoi de la 11 e in direct la One FM, apoi playlisturile pentru radio, apoi Kiss Kiss in The Mix seara, în week-enduri prin țară la Partydul Kiss FM cu Dan Fințescu, toată vara de dimineața până seara la +30 de grade distra lumea pe plaja de la Costinești....la iarnă la munte la WinterKiss... asta e un om de radio, dedicat, care își petrece mai mult de jumătate de timp în radio, și care ar merita muuult mai mulți bani decât o voce de fată care râde 10 minute la microfon dar muzica tot cineva din umbră o pune...
  • Alina Alina
    Ai dreptate Sorin. Imi lipseste veselia Andreei Remetan, ea era singurul motiv pentru care eu ascultam Kissfm. Avea o veselie in voce nemaiauzita. Sunt sigura ca majoritatea comentariilor de aici sunt lasate de fosti concurenti ai sai. Reme, daca citesti ce scriem aici, raspunde-ne te rugam.
  • sorin sorin
    Daca o parte din cei care scriu aici ar fi ascultat mcar o data fata asta ' nu ar mai vorbi asa , daca exista in radio o persoana mai optimista si mai vesala decat reme sa o apreciati. Nu conteaza ce probleme au acasa oamenii acestia din spatele microfoanelor trebuie sa te faca sa te simti bine . Si aceasta persoana asta a facut tot timpul.
  • ddreamer ddreamer
    Daca te poti numi om de radio doar pt ca prezinti ce melodie a fostsi citesti cateva barfe de prin tabloide, atunci da probabil a fost cel mai mare om de radio ... cu un ras cateodata idiot de te zgaria pe creier. apropo ... a inceput in lugoj .. da.. avea o emisiune de o 45 de min sau o ora, dupamasa impreuna cu o alta fata, in care tot asta facea, citea din tabloide si se distra pe post (credea ea ca ii distreaza si pe altii). emisiunea din care trebuia sa faca parte initial la lugoj, trebuia sa fie una interactiva si se difuzeze vineri de pe la 19:00 pana tarziu in noapte , insa dupa mai multe neintelegeri avute cu initiatorul proiectului care s-a si retras de altfel, ea s-a ales cu 45 de minute in care sa se distreze ea pe post ca tot nu aveau pe vremea aceea program la ora respectiva.
  • Coldea Florin Coldea Florin
    Imi lipseste <> O voce calda , vesela tot timpul , cand radea EA radeam si eu si nu sunt copil , as vrea sa o mai aud la radio .
  • Alina Alina
    Remetan castiga intr-o luna cat altii in sase, de asta se pare ca n-ar fi fost preferata sefilor. Acum investesc putin in programe indoielnice. Ma intreb daca patronii cei mari stiu ce se intampla in curtea lor.
  • petrica petrica
    ZUZU, sa mori tu, da ce bine stii tu si acei' unii 'care zic. Domnilor de la "paginademedia" de ce nu publicati rezultatele audientelor ca sa vada lumea valoarea celor care sunt pusi pe liber si a celor care sunt apreciati si preferati de cei care investesc bani in radiouri? Atata tam tam face fata asta ca a plecat de la kiss desi stie bine pentru ce a fost platita acolo si de catre cine si tot la fel de bine stie si de ce nu mai este dorita. Rog domnilor dati rezultatele audientelor sa nu mai induca in eroare comentariile astea aberante ca e cel mai bun om de radio ...bla bla..Jenant si penibil ! Si revoltator sa spui ca e data afara ca sa se faca loc pentru altcineva .Berghea are locul ei "ONORABIL" castigat prin munca efort corectitudine , studii si mai ales prin rezultate nu prin hi hi hi si ha ha ha , si pusu in poala sefilor!! Mama lui de caracter si educatie , cum le lipseste unora dar au pretentii. A fi un bun angajat in orice companie trebuie sa mai ai si caracter si educatie , si mai trebuie sa ai si ceva studii si abia apoi poti sa emiti pretentii.
  • Cristian Cristian
    A plecat de la Lugoj...cei mai buni oameni de radio au venit din tara.Eu il tin minte pe Gabi Cretu de la ProFm .O super voce pe care nu am mai auzit-o demult
  • Zuzu Zuzu
    unii zic că n-a plecat Remețan, doar s-a făcut loc pentru Berghea ;)
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Pai din cate stiu,Kiss are buletine de stiri la 9 si 16 in foarte multe orase.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    PS:sunt Nicu Necolae.
  • Nicu Necolar Nicu Necolar
    Din cate stiu eu,la Kiss sunt stiri de 3 minute in multe orase la 9 si 16,Info trafic local la matinal si buletin meteo local la 12.15 si 18.15.
    De asemenea,in weekend la 18 se face o retrospectiva a stirilor saptamanii.
  • radu radu
    Oamenii nu mai fac radio in romania, exista doar tonomate. Iar kiss fm e cel mai mare dintre ele, poate cu plecarea marelui OM de media si submedia huidu, se va schimba ceva si la kiss. Fata asta nu facea decat sa spuna cu a fost piesa urmeaza piesa si kisomanii uniti-va sau alte infantilisme. Daca auziti posturile straine nationale, fie ele si CHR o sa vedeti ca abunda de bultetine de stiri, informatii utile etc. La noi la kiss, nici stiri de 3 minute nu mai sunt. Asa ca ori cu oameni ori fara tot tonamaturi sunt radiourile, nu e mare pierdere ca nu mai e tipa asta pe acolo
  • Alina Alina
    Domnu' Buzdu, mai usor cu frustrarile!
  • Buzdu Buzdu
    Cel mai bun om de radio din Romania ? Wow...deci isi va gasi repede de lucru daca nu e deja coada de radiouri la usa ei ;) credeam ca aici comenteaza oameni seriosi: cum poti numi un anuntator de concursuri cu bani si vreme sau stiri din tabloide ca e om bun de radio ? Maine ,poimaine aud ca bebelusele sint cele mai bune prezentatoare de tv sa moara asistentele lui Capatos de ciuda :))))

Trimite un comentariu

sus