Skip to main content

Andreea Remeţan a plecat de la Kiss FM

 
Andreea Remetan
Andreea Remetan

Andreea RemetanAndreea Remeţan, una dintre cele mai vechi şi cunoscute voci de la Kiss FM, părăseşte postul de radio după şapte ani de activitate în cadrul unui dintre cele mai ascultate frecvenţe din România.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Remeţan a spus că în prezent se află în discuţii "cu celelalte posturi de radio, în vederea colaborării", fără a menţiona numele vreunui post.

"Colaborarea mea cu postul de radio KissFM s-a incheiat. Ne auzim in curand!", a anunţat, în urmă cu două zile, Andreea Remeţan, pe pagina sa de Facebook.

Pe 29 aprilie a fost ultima zi de Kiss FM a Andreei Remeţan. Ea va continua însă să apară la Kiss TV.

Andreea Remeţan are o vastă experienţă în radio. Lucrează de 11 ani în această industrie. Înainte de Kiss a lucrat la postul de radio local Nova FM Lugoj. Iar în ultimii şapte ani a fost una dintre vocile de la Kiss FM. Andreea Remeţan lucrează şi ca redactor şi prezentator la Kiss TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Femeia este cel mai bun om de radio din romania. Sondajele vorbesc de la sine. Kiss Fm nu este oare un post de radio pt kinderi?
  • Rossi Rossi
    Asa e, isi chinuie vocea pana scoate un scrasnet metalic, probabil i se pare cool...
  • Florin Florin
    Are o voce calda, placuta, insa mereu mi-a lasat impresia ca se adreseaza kinderilor de la gradinita. De preferat ar fi sa-si schimbe stilul in eventualitatea in care va merge la un post mai acatarii.

Trimite un comentariu

sus