Skip to main content

Antena 3, în campanie împotriva lui Traian Băsescu: „Mi-e ruşine cu Preşedintele ţării mele”

 
Gadea si Ursu
Gadea si Ursu

Gadea si Ursu

Antena 3 a demarat o nouă campanie împotriva lui Traian Băsescu. „Mi-e ruşine cu preşedintele ţării mele”, este sloganul de campanie, care a apărut pe tricourile purtate de Adrian Ursu şi de Mihai Gâdea la Sinteza zilei.

Campania este însoţită şi de o serie de spoturi cu mesaje ale vedetelor postului, Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Mircea Badea şi Dana Grecu. Spoturile prezintă fragmente din declaraţii controversate ale lui Traian Băsescu, iar în final mesajul: Mi-e ruşine cu preşedintele ţării mele.

Realizatorii postului îi invită pe telespectatori să trimită mesaje asemănătoare pe Facebook, sau la adresa de email [email protected]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    Noi comentam pe gratis...Felix s-a imbogatit in cativa ani cati altii muncind intr-o viata iar parintii si bunicii nostri tot saraci si cinstiti o sa moara uitandu-se la antena3 in fiecare seara la saltimbancii varanului :))) Daca nu ai cu cine, macar sa ai cu ce $$$
  • Claudiu Claudiu
    Mie imi e rusine cu Antena 3 si Trustul Intact!!!!
  • robu williams robu williams
    Si tov. Felix i-a fost cu tov. Ceausescu. De aia l-a usurat de bani!
  • dragos dragos
    Niste penibili. Va veni si ziua cand o sa va tarati pe jos, in chinuri. Varanu' e din ce in ce mai aproape de celula. Atunci sa va vad, viermilor!
  • lobotomizatu' lobotomizatu'
    Pai, daca va e asa rusinica.. nu mai umblati toata ziua cu el in gura.. :)))))))))))))))))

Trimite un comentariu

sus