Skip to main content

Antiţepari.ro: Super Bingo Metropolis de pe Antena 1 are în spate aceiaşi oameni ca ediţia închisă în 2012

 
tociu palade superbingo
tociu palade superbingo

tociu palade superbingo

Publicitate

Firma care operează emisiunea Super Bingo Metropolis, de pe Antena 1 - – Metropolis Bets are în spate aceiaşi acţionari ca ediţia închisă în 2012 din cauza datoriilor către stat, scrie site-ul antitepari.ro

În urmă cu doi ani, Super Bingo Metropolis a fost interupt, pentru a fi reluat în primăvara anului trecut.

Site-ul scrie că primul operator al Super Bingo Metropolis a fost Phoenix Games SRL, firmă care a pierdut licenţa din cauza datoriilor la stat, în 2012 şi că în spatele jocului actual de pe Antena 1 (reluat în primăvara anului trecut) sunt aceleaşi persoane ca la prima ediţie.

Din articol:

- La data de 16 februarie 2012, "Phoenix Games" SRL, organizatorul primei ediţii Super Bingo Metropolis, a pierdut licenţa de organizare a jocurilor de noroc pentru o datorie către stat de 1,2 milioane euro.

- “Phoenix Games" SRL era firma care a organizat prima ediţie a acestui joc, transmis în fiecare duminică de către "Antena 1". Cu licenţa de organizare a jocurilor de noroc anulată, "Phoenix Games“ SRL Bistriţa a cerut, în aceeaşi zi, să fie plasată sub protecţia insolvenţei.

- Tribunalul Bistriţa-Năsăud a admis cererea a doua zi, în data de 17 februarie 2012, în dosarul nr. 812/112/2012. În tabelul preliminar actualizat al creditorilor din data de 21.05.2012 este solicitată o sumă totală de 21,87 milioane de lei, din care administratorul judiciar a acceptat 13,8 milioane de lei.

Firma care operează acum Super Bingo Metropolis este Metropolis Bets SRL

Care este legătura dintre "Phoenix Games" SRL şi Metropolis Bets SRL?

- Site-ul scrie că firmele sunt înregistrate la aceeaşi adresă: Bistriţa, strada Mihai Eminescu nr. 1-4, judeţul Bistriţa Năsăud, şi au aceiaşi asociaţi: Chifa Radu şi Rus Petru (fiecare cu câte 50% din capitalul social), administrator la ambele societăţi fiind Cosma Vasile Eugen.

A cui este marca?

- Marca “Super Bingo Metropolis" a fost înregistrată de către SC METROPOLIS GRUP SRL (firmă cu sediul social tot în Bistriţa, strada Mihai Eminescu nr. 1-4), data depozitului 22 octombrie 2009, data acordării 20 aprilie 2010.

- METROPOLIS GRUP SRL aparţine tot lui Chifa Radu şi Rus Petru.

Antitepari.ro scrie că actualul operator al Super Bingo Metropolis figura la 31 martie cu datorii de 1,1 milioane de lei la stat. Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Super Bingo Metropolis au declarat că sumele au fost plătite, dar că baza de date a Ministerului Finanţelor nu a fost actualizată.

Oficialii Super Bingo Metropolis:

- "In cazul Super Bingo Metropolis, informatiile prezente pe site-ul ANAF sunt aferente lunii martie 2014, cu scadenta de plata pe 25.04.2014, iar publicarea acestora pe site-ul ANAF s-a facut la data de 30.04.2014. Actualizarea informatiilor pe site in aceasta sectiune se face DOAR la cererea contribuabilului, si nu automat de catre ANAF pe masura efectuarii platilor.

- Avand in vedere faptul ca informatiile publicate in aceasta sectiune nu pericliteaza in nici un fel activitatea societatii (noi respectand in totalitate legislatia in materie financiar-fiscala precum si in domeniul jocurilor de noroc cu privire la plata in termenul legal al obligatiilor datorate), societatea nu a solicitat actualizarea datelor dupa efectuarea platilor aferente bugetului de stat (nefiind o chestiune OBLIGATORIE)."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tepes,Vlad Tepes Tepes,Vlad Tepes
    Escroci ca ciociu si palade,mitoseri,crudute si fraierii care platesc...
  • protopopescu protopopescu
    intrebati cofetarul de la Antena 1 cat a luat spaga de la acesti baieti din Bistrita. unii oameni stiu de ce.
  • ion din balon ion din balon
    Lumea e plina de fraieri...bravo "baietilor destepti" si spor la vanat in continuare!

Trimite un comentariu

sus