Skip to main content

Băsescu: Consiliul Naţional al Audiovizualului a devenit o cangrenă în rândul instituţiilor statului

 
CNA
CNA

CNAPreşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, despre Consiliul Naţional al Audiovizualului, că a devenit o "cangrenă în rândul instituţiilor" şi că este un eşec al mandatelor sale faptul că nu a reuşit depolitizarea instituţiilor de control, relatează Mediafax.

Publicitate

"Niciodată CNA nu a fost atât de aservit politic cum este acum", a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

Despre o eventuală reglementare a Internetului de către CNA, preşedintele a spus că preşedinta Consiliului, Laura Georgescu, "a spus-o doar aşa, să îşi arate slugărnicia faţă de Victor Ponta".

"A spus «noi o să controlăm şi Internetul, Victoraş, ca să nu îţi mai spună nimeni de barcă, de plagiat, de corupţie, de nimic». Nu cred că se va ajunge aici în România, mai sunt şi alte instituţii care au un cuvânt de spus în asigurarea democraţiei, dar este clar că CNA este o instituţie cangrenată politic" , a mai afirmat şeful statului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Cand CNA nu amenda B1 deloc era foarte bun,acum cand ii amendeaza si pe "ai lui" nu mai e bun.Sper sa scapam cumva si de securistul asta,apoi ramanem numai cu securistii noi apaaruti dupa revolutie.
  • profesor profesor
    Acest CNA este o mizerie aservita Latrinelor voiculesciene. Aceasta politizare excesiva a institutiilor statului este ca o ciuma ce roade la temelia fragilei democratii romanesti.
  • dinu dinu
    un cancer deja confirmat
  • Solange Solange
    Infectia de la care a pornit cangrena ?
  • Solange Solange
    Au... iar cu Rusia ? Mineriade nimic ?
  • Solange Solange
    Ce-i plac astuia cuvintele tari... auzi tu, cangrena
  • Andrei Andrei
    Daca ar bloca postacii PSD , ar scadea traficul pe net in Romania la jumatate . Deci da , este o masura super filtrarea internetului capitalist , chiar tatucul Pontin din Rusia a spus-o
  • Florin Florin
    Si Basescu ce este pentru Romania atunci ?

Trimite un comentariu

sus