Skip to main content

Beldie despre restructurarea la Sport.ro: Nu-mi sunt clare aceste schimbări, dar, cum ar spune americanii -”must be the money“

 
stefan beldie
stefan beldie

Captura: Fanatik.ro
Captura: Fanatik.ro

Publicitate

Ştefan Beldie, realizator la Sport.ro, scrie pe blogul personal, 3surse.ro, despre concedierea sa de la postul de ştiri, despre care paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

„Americanii au o sintagmă aproape amuzantă atunci când concediază pe cineva: “I have to let you go…”. Sună ca naiba dacă nu înţelegi spiritul expresiei. De ce te lasă să pleci dacă tu ai vrea să rămâi? :) Din fericire, eu n-am avut parte de această nelămurire atunci când am fost anunţat că sport.ro mă “lasă” să plec”, îşi începe el povestea.

„De altfel, discuţia a fost simplă şi fără termeni corporatişti. Ideea este că acolo se schimbă nişte lucruri. Nu-mi sunt clare aceste schimbări, dar, cum ar spune tot americanii -„must be the money“.”, mai spune el.

Ce mai spune jurnalistul în postarea de pe blog:

  • Despre relaţia cu Sport.ro: „Nu am avut niciodată vreo nemulţumire legată de experienţa mea acolo. Am fost bine plătit, am fost bine tratat.”
  • Despre concediere: „Nu am întrebat care au fost criteriile exacte pentru care s-a întrerupt colaborarea cu mine, dar din exterior mi s-a părut o alegere logică să plec eu şi să rămână oameni care făceau acolo mai mult decât mine. Concret, eu făceam emisiunea aceea şi atat. Veneam, făceam emisiunea, plecam. Ceilalţi colegi mai făceau şi muncă de redacţie pe lângă emisiunile lor.”
  • ”Prin urmare, deşi-mi pare rău că nu mai sunt eu acolo, n-am niciun soi de acuză-n minte.”
  • La 30 de minute după ce-am aflat că nu mai colaborez cu sport.ro , am mers la un restaurant bun şi-am sărbătorit. Nu m-am bucurat că am fost dat afară, dar am sărbătorit aceşti ani în care am făcut una dintre cele mai plăcute munci posibile.”
  • Am văzut în aceste zile tot felul de reacţii pe site-urile care dădeau amănunte legate de concedierea noastră sau despre închiderea postului. Un fel de “de bine le face” că-i dă afară. Unora le va face bine această concediere. Altora, nu. Spre deosebire de mine, care n-am copii de întreţinut, n-am credite, n-am probleme financiare, alţii nu-s la fel de norocoşi. Faţă de aceştia din urmă ar trebui să existe măcar o uşoară abţinere. Nu de alta, dar îi asigur pe cei care au simţit nevoia să se bucure de răul altora că nu le este de vreun ajutor real această bucurie.

Citeşte articolul integral, AICI

Reamintim că Sport.ro trece printr-o serie de restructurări, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cea mai mare parte a echipei de ştiri de la Sport.ro (inclusiv coordonatorul Bogdan Pasăre) va pleca. La fel două din cele trei prezentatoare de ştiri. Pentru că vor fi mai puţine emisiuni în direct, pleacă şi cei mai mulţi dintre moderatori.

Restructurările de la Sport.ro sunt parte a procesului început în grupul Pro TV în urmă cu o săptămână. Atunci a fost desfiinţat întregul departament de PR (zece oameni), 20 de oameni de la departamentul promo au fost restructuraţi, plus aproximativ 30 de oameni din zona tehnică. La acestea se adaugă alte 30 de persoane restructurate de la Acasă TV

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Taifunul Taifunul
    Stefan Beldie cel mai slab moderator pe care-l avea sporto.ro, dar sigur dupa Lipovan, care a fost salvat in ultima clipa. Dupa ce a intrat Popescu la puscarie, si-a luat adio de la functiile pe care urma sa le primeasca la FRF, atat el cat si nevasta-sa. Ironiile si glumele proaste la adresa altor colegi din presa, pe care le facea chiar in direct la televizor l-au costat. Adio, Beldie, rapidistule.

Trimite un comentariu

sus