Skip to main content

Cabral trece de la Acasă la Pro TV. Acasă TV se concentrează pe telenovele latino-americane

 
cabral si fodor
cabral si fodor

cabral si fodorDupă 14 ani de Acasă TV, Cabral Ibacka se alătură staţiei Pro TV unde va participa la o serie de "show-uri spectaculoase", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Oficialii Pro TV nu au spus exact în ce show-uri se va implica Cabral, cel care a prezentat mulţi ani emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat ca actor în telenovele de la Acasă TV precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Ţigan” sau „Regina”.

În acelaşi comunicat de presă este anunţată şi noua strategie a postului Acasă TV, care se va "concentra pe producţii latino-americane, consolidându-şi astfel poziţionarea tradiţională ca post TV de nişa, dedicat publicului feminin".

"Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul 'Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta', Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România, prin producţii romance de succes la nivel internaţional", se arată în comunicatul de presă semnat de Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.

Lucia Antal, despre noua strategie a postului Acasă TV:

„Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante. Acasă TV înseamnă producţii de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră”, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.

NOUA GRILĂ. În noua grilă a Acasă TV se regăsesc producţii precum Soţ de închiriat (Marido en alquiler) şi Chemarea inimii (Dama y obrero) de la Telemundo, Pentru că te iubesc (De que te quiero, te quiero) şi Spune-mi că eşti a mea (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

Anunţul privind transferul lui Cabral de la Acasă TV la Pro TV şi privind noua strategie a canalului dedicat publicului feminin vine în contextul unor schimbări majore în cadrul ambelor posturi de televiziune.

CONTEXT. Reamintim că vineri (9 mai), un număr de 30 de persoane de la Acasă TV au fost restructurate vinerea trecută, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Printre acestea se numără şi realizatorii Poveştirilor Adevărate, Dan Cruceru şi Ioana Moldovan.

În programul de astăzi al postului nu mai apar Dincolo de Poveştiri, emisiune realizată de Elena Lasconi, Poveştirile de noapte, realizată de Cabral şi Irina Fodor şi nici cancan.ro, a lui Marius Niţă. Toate producţiile au fost înlocuite în program de seriale telenovele.

Tot vineri, Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al Pro TV, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal. Angajatelor li s-au închis calculatoarele şi li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate. În plus, 20 de persoane din departamentul de promo au fost, de asemenea, date afară.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Solcanu nu mai e acasa de ceva vreme de la scandalul cu parintii copilului ucis de caini .
  • gigi gigi
    Daca Acasa ramane dedicat femeilor, Solcanu ce face?
  • andy andy
    deci acasa tv se va relansa?
  • vlad vlad
    De Acasa Gold ce se stie ?
  • gigi gigi
    e lovitura!

Trimite un comentariu

sus