Skip to main content

Cesnavicius pentru HotNews: Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei

 
Pro TV aleksandras-cesnavicius
Pro TV aleksandras-cesnavicius

Pro TV aleksandras-cesnavicius

Publicitate

„Multe dintre vedetele noastre au fost anuntate in presa ca plecate la Antena 1. Au fost, insa, doar zvonuri", avand in vedere ca "Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei", ce va fi prezentat de Pavel Bartos, a declarat pentru HotNews.ro directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

Despre plecarile multor dintre sefii din trust, Cesnavicius declara ca "a fost decizia lor" si da exemplul producatoarei Monei Segall, care, spune el, "a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul Pro TV si a preferat sa ramana independenta".

El declara ca "Pro TV nu este de vanzare!", dar ca operatiunile secundare - radio, distributie de film - sunt de vanzare: nu poate da nume de entitati interesate, dar "interesul este inalt". Cesnavicius, despre recentele concedieri abrupte a zeci de angajati: "contextul nu ne-a permis sa facem acest lucru in mai multe etape".

Ce spune despre concedieri: Adevarul este usor diferit, de fapt noi am adus in echipa cea mai mare parte a angajatilor care lucrau pentru noi prin intermediul unor furnizori terti de servicii. In acelasi timp, pentru eficienta si transparenta, colaborarea noastra cu unii furnizori a fost reevaluata si, in unele cazuri, incheiata. Intelegem ca multi dintre furnizorii care nu vor mai lucra cu noi sunt dezamagiti si ca unii oameni au reactionat emotional. Per ansamblu, am primit comentarii pozitive ale colegilor care sunt fericiti ca s-au alaturat echipei noastre. Acest aspect a atras atata atentie deoarece PRO TV este postul TV lider de piata.

Despre plecările şefilor: „A fost decizia lor. Mona Segall, spre exemplu, a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul PRO TV si a preferat sa ramana independenta, ceea ce respect intru totul. Oricat mi-as fi dorit sa o pastrez, nu corespundea strategiei noastre de a internaliza departamentul de productie in PRO TV.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • monica monica
    Pai atunci sa deschidem cu minerii in fiecare seara ca aia muncesc cel mai mult ;-) Era vorba de relevanta stirilor si de strategie,public etc . Greu cu postacii astia .Maine poimaine vor stiri despre ei la tv pentru ca muncesc mult :)
  • Robert Robert
    La viata ei Zavoranu a muncit mai mult decat Charles, oare cum e sa fii intretinut de cand te nasti?
  • Maria Maria
    Buna remarca, Mihai.
  • qwerty qwerty
    Deci nu voi vedea nici sezonul urmator din Vocea Romaniei. Speram ca dupa plecarea lui Brenciu, sa dispara si Loredana sau Smiley din juriu si sa aduca niste oameni simpatici.
  • geo geo
    stirile mi se par mai responsabile...cu informatii externe, mai nou, cu subiecte pe scurt...luni chiar au durat maimult...sunt pe drumul cel bun
  • radio Mu radio Mu
    Antena 1 e cap de linie pentru oricine se duce acolo. E un fel de ”depoul Dudești” al televiziunilor.
  • Mihai Mihai
    Stirile Pro au inceput in seara asta cu un interviu cu Printul Charles ,iar Antena 1 cu Oana Zavoranu . Asta e diferenta oricate vedete ar cumpara Antena 1 ;)

Trimite un comentariu

sus