Skip to main content

EXCLUSIV. Încep disponibilizările la Pro TV: Departamentul de PR a fost restructurat complet. Angajaţii au chemat poliţia

 
Pro TV
Pro TV

protv

UPDATE 3. Departamentul de PR a decis să părăsească clădirea. Colegii rămaşi au aplaudat plecarea lor. Cei restructuraţi au fost asiguraţi că până luni vor primi şi explicaţii. De asemenea au plecat şi poliţiştii chemaţi.

UPDATE 2. Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi şi să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

„În acest moment, aşteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicaţie legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-şi păstreze anonimatul

UPDATE. Potrivit ultimelor informaţii, angajaţii de la departamentul de PR au chemat poliţia, motivul ţine de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi şi pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Întregul departament de PR şi comunicare al Pro TV a fost desfiinţat astăzi, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deţinute de Pro TV SA - Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar şi posturile de radio.

Angajaţii departamentului de PR urmează să părăsească clădirea în cel mai scurt timp. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, angajaţilor nu li s-a dat nicio explicaţie.

Conform aceloraşi surse, următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane. Informaţia a fost semnalată şi de un cititor al paginademedia.ro.

Vom reveni cu amănunte

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • peri peri
    Ce ticalos e lituanianul! In loc sa-i plateasca din banii actionarilor pe cei de la mk si pr din PRO ca ei sa lucreze contra PRO-ului, dar pentru Sarbu, el ii da afara!
  • sorin pietrar sorin pietrar
    pai si codu` muncii nu zice nimic , tace ca prostu ?

Trimite un comentariu

sus