Skip to main content

Gazeta Sporturilor: RCS a bătut palma cu Look şi Transilvania Live. Posturile sunt în discuţii cu UPC, dar nu şi cu Romtelecom

 
Coperta GSP
Coperta GSP

Coperta GSP

RCS&RDS a bătut palma cu Look TV şi Transilvania Live, cele două posturi care vor difuza din această vară toate meciurile din Liga I, pentru retransmiterea în reţeaua de cablu, anunţă Gazeta Sporturilor în ediţia print. Aceeaşi sursă mai spune că RCS va percepe câte un euro în plus la fiecare abonament.

„E posibil ca meciurile să se vadă şi pe UPC, tratativele sunt şi acolo foarte avansate, dar mai sunt mici neînţelegeri la bani. Singurii care refuză deocamdată să participe la negocieri sunt cei de la Romtelecom”, a declarat o sursă apropiată situaţiei, pentru Gazeta Sporturilor.

Gazeta mai spune că, în noul sezon, meciurile vor fi programate de vineri până duminică, de la 18.30 şi de la 21.00. Al nouălea meci, cel mai slab, va fi cel mai probabil programat vineri, de la 16.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Sunt pachete separate, cine vrea să cumpere pachetul, nu ne pot obliga să plătim ceea ce nu vrem. Decât să dau 5 lei, prefer să plătesc chirie la un decodor HD.
  • euss euss
    nu e vorba de 1 euro ci de gest. cine vrea Liga 1, sa plateasca. Sa faca cablistii pachet separat.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Eu fac "matanii" in fiecare zi sa pot vedea toate meciurile live mocca din Premier League, sa imi mearga "brici" softul acestream, ca sa le vad HD, cu comentariul de la mama lor, iar la noi "ce mai freamat, ce mai zbucium" :)))... HD-ul sa traiasca, din Anglia , Bundesliga , dar si Spania, ma lasa rece toata turca ligii I ; toti sunt la gherla, dar cu Horia Hipopotamovici voi fi mai pe faza...:)))
  • Adi Adi
    Tocmai a dat RCS un comunicat in care dezminte stirea din Gazeta! Mai mult, a reclamat LPF la consiliul concurentei!! Ce mizerii astia vanduti pe 2 lei de la Gsp!!
  • gogu gogu
    Daca erau destepti cei de la rcs rds se intelegeau cu cei de la upc si romtelecom sa nu ofere mai mult de 1 leu pentru cele doua posturi ca nu merita mai mult la ce echipe sunt in liga 1. In cmditiile in care rcs da 1,5 lei pentru programele mediapro care cu toate problemele lor ofera tot genul de programe :filme, stiri, muzica,divertisment si chiar si meciuri. Niste fotbal amarat din liga 1 nu merita 4,5 lei, 1 leu le ajunge. Restul banilor sa-i scoata din publicitate!
  • Cata Cata
    va stresati pentru un euro. E clar ca suntem printre cele mai amarate tari.
  • Cyberblue Cyberblue
    Cu gusturile astea trebuia deja sa fi la UPC, unde este Arte HD.
  • mariana mariana
    @geo De aroganti ca tine e plin netul. Ori esti angajat RCS ori ungur de incerci tu cu calculelel tale sa impresionezi lumea. Are dreptate @gigi . Nu trebuie nimeni sa plateasca in plus ceva ce nu vrea. Cred ca in viitor la pretul pachetului standard o sa gasim doar Digi 24 HD cu panaramele lor de statii locale si TVR cu minunatele lor programe adiacente.
  • geo geo
    Du-te unde vrei si lasa-ne...pe mine decizia asta ma va determina sa ramin la Digi...apropo, de vineri si pina duminica, cite 2 meciuri pe zi rezulta doar 6, cu cel de vineri de la ora 16.00 ajungem la 7...probabil vor mai programa alte 2 meciuri lunea...ca sa iasa 9...daca Liga 1 va continua sa aiba 18 echipe...Si chiar asa nu se ajunge la suma anuala de 33 mil euro...ar mai trebui sa apara un mare cablist cu cel putin 13 mil euro...ca nu ies calculele astora de la Liga care deja au impartit banii pe care nu i-au primit...
  • gigi gigi
    Ar fi de bun simt ca RCS&RDS sa faca un pachet separat pentru pasionatii de sport. Pe mine unul nu ma intereseaza fotbalul deci prin urmare nu sunt dispus sa platesc un euro in plus la abonamentul actual decat poate daca ar introduce in grila de programe ARTE tv. Asadar, daca pretul abonamentului va creste cu un euro, a doua zi o sa-mi reziliez contractul.
  • Adi Adi
    Daca Paszkany ii prosteste pe cablisti e cel mai mare smecher din lume! Iar astia cei mai mari....prosti! Un campionat fara Rapid, Timisoara, Universitatea, Vaslui si cu Dinamo in insolventa ? 17 milioane pe an ? Doar de la RCS ??? Sa dai banii astia ori nu esti intreg la minte ori se spala niste bani!
  • Mitica la BRUTARIE Mitica la BRUTARIE
    1 euro in plus la abonament ... pentru ce ... o mizerie de campionat de 2 bani ... Daca vor mari abonamentul baza de la 25 la 29 lei sau 30 lei ... sa vezi distractie pe abonati... Intr-o tara normala ... mizeria de 1 euro ar trebui sa fie extra abonament ... Cine vrea sa vizioneze liga lui Iorgulescu sa plateasca ... separat ... !!!

Trimite un comentariu

sus