Skip to main content

Grupul Distractis pregăteşte un serial de comedie

 
Distractis, Distilat de comedie_DSC2835
Distractis, Distilat de comedie_DSC2835

Distractis, Distilat de comedie_DSC2835Grupul de umor a filmat pe cont propriu episodul-pilot al serialului "Asta-i televiziunea" şi va negocia cu posturile comerciale pentru un potenţial debut la toamnă, scrie TVmania.

Publicitate

Foştii membri ai grupului Divertis, care au realizat la TVR 1 emisiuni ca "Distractis Show - Dependenţi de comedie" şi "Distilat de comedie", au încheiat filmările pentru pilotul unui nou serial, intitulat "Asta-i televiziunea".

"L-am făcut pe banii noştri (pe 23 şi 25 mai au fost ultimele zile de filmare). Urmează montajul şi discuţiile cu cei care ar trebui să-l difuzeze", a declarat Silviu Petcu pentru TVmania.

Silviu Petcu a mai spus că vor prezenta pilotul "la absolut toate posturile comerciale".

Producţia îi va reuni pe toţi membrii grupului "Distractis", pecum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu şi Cătălin Mireuţă, printre alţii, dar şi colaboratorii din ultima vreme.

Care este povestea noului serial?

"E vorba despre un mogul care a dorit să cumpere o televiziune pentru că avea sediul în centrul Bucureştiului şi ar fi vrut să o dărâme ca să facă un mall. Dar nu a fost atent la contract şi trebuie să păstreze cinci ani de zile folosinţa televiziunii, care se numeşte Duios TV, e un post de telenovele. Mogulul voi fi eu", a povestit Petcu pentru TVmania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaa aaaaa
    glumesti?...chiar n-ai inteles ca am scris un comentariu ironic. sau nu intelegi semnificatia semnelor ":))))"?????aaa...."nu zau" esti cam ...tont:))))
  • nu zau nu zau
    Da tu cateva exemple de proiecte pe care se bat televiziunile...
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    o, da. succes garantat. :))) o sa se bata televiziunile pe ei. :)))
  • Robert Robert
    Titlul serialului este sloganul de pe vremuri al ProTV iar ideea enuntata de Petcu te duce cu gandul la vanzarea ProTV/CME catre Time Warner si la necazurile pe care le au acum angajatii ProTV.

Trimite un comentariu

sus