Skip to main content

Juraţi noi la X Factor. Horia Brenciu: Cred că este cel mai titrat juriu din ţara asta

 
juriu x factor
juriu x factor

juriu x factor

Publicitate

Cei trei juraţi ai show-ului X Factor, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, au vorbit în această seară în studioul Observatorului. „X Factor este o emisiune mult mai complexă decât tot ce-am făcut până acum, din multe punte de vedere. Cred că este cel mai titrat - pe bună dreptate - juriu din ţara asta”, a remarcat artistul.

Paginademedia.ro prezintă pe larg ce au spus juraţii despre noul sezon X factor. 

Ştefan Bănică: Suntem în această formulă pentru prima oară, dar într-o emisiune de anvergură fantastică, cum este X Factor. X Factor la ora actuală etse una dintre cele mai puternice emisiuni, iar cei care participă la X Factor sunt oameni care-şi pot schimba viaţa. Iar noi suntem aici să alegem împreună cu cei de acasă un câştigător care să-şi înceapă o carieră. Mie mi se pare o miză uriaşă şi din punctul meu de vedere o tratez cu toată seriozitatea ca şi celelalte lucruri pe care le-am făcut.

Horia Brenciu: Este un lucru foarte important pentru mine pentru că într-adevăr pentru prima dată sunt alături de Delia. Nu ştiu cum văd telespectatorii faptul că noi trei suntem împreună, dar noi nu ne distrăm, noi chiar o să muncim, noi trebuie să găsim nu doar o voce, noi trebuie să găsim acel om care are o chimie, fizică, matematică, istorie, geografie, adică X Factor. Dorinţa mea foarte mare, pentru că am experienţa ultimilor an, vreau să-l descopăr, să descopăr mai mult decât o voce, vreau să descopăr mulţi oameni alături de care anul viitor cu siguranţă voi face spectacole.

Ştefan Bănică: Eu nu am să votez un cântăreţ, am să votez un artist, pentru mine sau cel puţin eu aşa văd lucrurile. Să precizăm că X Factor deşi e un concurs de cântat, în ultimii ani au existat sau există multe emisiuni gen concurs şi s-a creat această falsă impresie că suntem o ţară de dansatori şi de cântăreţi. Nu este chiar aşa după părerea mea, aşa că eu cel puţin o să votez un artist.
În finalul acestui sezon patru îmi doresc ca această emisiune să ajungă în conştiinţa publicului. Iar cel care va câştiga va fi ales până la urmă de către public, noi doar netezim un drum.

Delia: Eu spun că o să fie şi distracţie. O să muncim, dar vă garantez că va fi, în formula aceasta, şi distracţie.

Horia Brenciu: X Factor este o emisiune mult mai complexă decât tot ce-am făcut până acum, din multe punte de vedere. Prima dată vom fi juraţi. Dincolo de acest lucru este important ca după această perioadă de preselecţie vom fi antrenori mai mult decât juraţi, vom fi mentorii celor care doresc să se afirme. Din punctul meu de vedere cred că este cel mai titrat - pe bună dreptate - juriu din ţara asta.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Sau poate să-şi primească demisia în alb. Că aşa este cu lituanianul, niciodată nu ştii.
  • danut danut
    Bravo,bravo,bravo!!1Acuma te poti duce sa iti incasezi banii de la lituanian,dupa ce mai dai niste limbi,bineinteles.
  • mihai mihai
    Expertule , nu mai pune virgula intre subiect si predicat ca se duce draq expertiza :) . Hai sa fim experti si in scris daca tot ne dam cu parerea . Si cum nu cred ca ai inteles unde ai gresit o sa detaliez: " TheVoice , este cel mai tare ..." NU are ce cauta virgula acolo . Mai sus :"cele mai tari formate din lume , sint la protv..." FARA VIRGULA ! Ca sa intelegi pe limba ta : Expertul ,(sic!) nu stie gramatica !
  • Expertul, Expertul,
    @Florin, Juriul kix factor, e mai slab fata de anul trecut! Cheloo a atras pentru x factor, un public mai tanar, iar banica are un public mai batran. Brenciu, a fost plantat in juriul de la tecunosc pe undeva, dar audientele au ramas foarte slabe, pe publicul comercial. ProTV va spulbera kix factor, in toamna, cu filme. Vedetele si formatele, fac audiente uriase doar la ProTV!
  • Expertul, Expertul,
    The Voice, e difuzat primavara si toamna, si e peste American idol, la audiente. X factor, a fost anulat de fox, din cauza audientelor scazute. Toamna trecuta, in Romania, Vocea Romaniei, a sters pe jos cu kix factor,iar in US, The Voice, a spulberat x factor. The Voice, este cel mai tare format muzical
  • Florin Florin
    Oliver, nu este chiar asa. Juriul asta este foarte puternic si are toate sansele sa starneasca interesul si curiozitatea multora, iar daca se schimba si un producator, doi pe la butoane, s ar putea ca Pro tv sa piarda mai mult decat tronsonul sau orar. S ar putea ca X Factor sa devina mai puternica decat Vocea Romaniei.
  • Florin Florin
    qwerty : X Factor US a avut audiente slabe , de aceea a fost anulat. Acum nici American Idol nu o duce prea bine. X Factor UK nu mai are puterea pe care o avea. Daca nu ma insel, este pe locul doi pe tronsonul sau orar, dupa o emisiune de dans. X Factor in general o duce rau. nu inteleg de ce Antena a ales sa o continue dupa sezonul 1, dar recunosc ca in momentul asta are cele mai mari sanse de reusita

    Cu toate astea, sa il vad pe Horia Brenciu in juriu mi se pare un pic prea mult. nu cred ca s a mai intamplat pana acum ca un jurat sa mearga de la The Voice la X Factor sau invers si cred ca este un semnal foarte prost care se trimite concurentilor si telespectatorilor privind credibilitatea si scopul acestor concursuri, dar mai ales ale lui Horia Brenciu. este o miscare buna a Antenelor, dar ar trebui sa ii afecteze un pic cel putin imaginea lui Horia.
  • Oliver Oliver
    Asa va ramane, titrat ! Pe tronsonul x-factor, parca vad ca pro tv baga un film gen The Delta Force din `86 si-i face de ras ! Trebuie inteleasa o regula nescrisa , antena 1 va fi intotdeauna pe locul 2 .
  • qwerty qwerty
    traiasca virgula dintre subiect si predicat.

    ontopic: in anglia, x factor este cel mai tare program de descoperit talente din istorie. a lansat vedete, toti au gramezi de albume cumparate, numarul unu in topul britanic este deja acontat de castigatorul x factor. americanii au deja american idol, era acelasi tip de emisiune, la acelasi post de televiziune, de-aia au renuntat la x factor.
  • Florin Florin
    Cred ca e cazul sa faceti un interviu cu cineva de la Protv care sa confirme cine ramane si cine (mai) pleaca. In fiecare zi apar noi si noi zvonuri: azi (si nu numai) Smiley, Felix Draghici, Livadaru.
    S-a pornit carava Vocea Romaniei dar inca nu se stiu juratii?
  • steven steven
    cîtă ipocrizie!!!!!!!!!!!!!!!!!!de unde si pana unde e Delia o mare artista?
  • Expertul, Expertul,
    X factor este un format expirat! in state a fost anulat. The Voice e mult peste kix factor. Cele mai tari formate din lume, sunt doar la ProTV!

Trimite un comentariu

sus