Skip to main content

Koyos.ro renunţă la denumire şi se uneşte cu Sensodays.ro

 
sensodays
sensodays

sensodays

Publicitate

Site-ul de e-commerce Koyos.ro fuzionează cu domeniul SensoDays.ro, preluând numele acestuia, potrivit unui comunicat al companiei.

„Koyos.ro se muta in casa noua pe SensoDays.ro, un site al aceleiaşi companii de e-commerce, si este de gasit in continuare, cu toate ofertele si baza sa de clienti fideli, la această nouă adresă”, se arată în comunicat.

Contul pe care clienţii îl aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, iar în cazul în care un client a avut cont pe ambele site-uri, va rămâne valid contul SensoDays.

Fiecare utilizator va regăsi în contul său istoricul de comenzi. În plus, pentru că este vorba despre aceeaşi companie, toate garanţiile rămân valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transferă şi ele pe Sensodays.ro.

Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro: „Practic, clienţii noştri vor avea numai beneficii. Acum ei vor găsi în acelaşi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casă şi grădină, până la cosmetice pentru toate genurile.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Le-o fi venit mintea la cap sau asa a fost sa fie....???!!!

Trimite un comentariu

sus