Skip to main content

MasterChef, aproape două milioane de telespectatori. JuniorChef - un milion. Emisiunile culinare ale săptămânii

 
MasterChef, aproape două milioane de telespectatori. JuniorChef - un milion. Emisiunile culinare ale săptămânii

masterchef juriu

Publicitate

Ce audienţe au făcut emisiunile culinare în această săptămână? MasterChef a ţinut aseară în faţa televizoarelor aproape două milioane de telespectatori, cifră apropiată de săptămâna trecută. Luni, Junior Chef a avut o medie de un milion de români pe minut.

Ca şi săptămâna trecută, Pro TV a fost cu MasterChef pe prima poziţie în top iar JuniorChef, de pe Antenă, a fost luni pe locul trei.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele ediţiilor din această săptămână Junior Chef şi MasterChef:

Luni: Micii bucătari de la Junior Chef au fost pe locul trei

În prima zi a săptămânii, Junior Chef a fost, pe intervalul de audienţă, pe locul trei la oraşe şi la nivel naţional şi pe a doua poziţie la oraşe. Luni, emisiunea s-a intersectat cu serialul Feriha, dar şi cu o parte din meciul Stelei, difuzat de Digi Sport.

NAŢIONAL. În întreaga ţară, JuniorChef a avut o medie de puţin peste un milion de telespectatori pe minut. Emisiunea a fost pe locul trei, după Pro TV (cu filmul Paulie) şi Kanal D, cu serialul Feriha.

URBAN. La oraşe, JuniorChef a avut 560.000 de telespectatori pe minut. A fost tot pe locul trei.

COMERCIAL. Junior Chef a fost pe locul doi pe targetul comercial, cu peste 300.000 de persoane între 18 şi 49 de ani, faţă de 484.000 la Pro TV.

Audienţa posturilor TV luni, 12 mai, pe intervalul emisiunii Junior Chef (20.30-22.40). Click pentru a mări:

Audiente JuniorChef 12 mai

Marţi: Master Chef se menţine la două milioane de telespectatori

Show-ul culinar de pe Pro TV îşi menţine audienţa, ratingul fiind asemănător cu cel de săptămâna trecută. MasterChef a fost pe primul loc pe interval, pe toate targeturile de audienţă.

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, media MasterChef a fost văzut de aproape două milioane de români pe minut. În top au urmat, marţi, Kanal D (Feriha), cu 1,3 milioane şi Antena 1, cu filmul Şase zile, şapte nopţi (un milion).

URBAN. MasterChef a avut o audienţă de aproape 1,2 milioane de orăşeni pe minut. Kanal D, locul doi, a înregistrat 680.000, iar Antena 1, aproape 600.000.

COMERCIAL. Medie de 725.000 de persoane între 18 şi 49 de ani. Prima poziţie pe comercial, urmat de Antena 1 (335.000) şi Kanal D.

Audienţa posturilor TV marţi, 13 mai, pe intervalul emisiunii Master Chef (20.250-22.30). Click pentru a mări:

Audiente MasterChef 13 mai 2014

Vezi audienţele emisiunilor MasterChef şi JuniorChef de săptămâna trecută, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    Si la Antena 1 cred ca iii este greata deja de toti aia care se repeta,ca niste papagali, cum ca ea copiaza pro tv,ca si cum prost teve ar fi descoperit aceste formate si nu le ar fi cumparat.Ce tara de oameni cu IQ mic avem,de aia tata Base e asa de iubit.
  • danut danut
    Da 3 milioane de oameni ca se uita la niste crizati cum urla,e cam tot una cu cei care se uita la chiloti si birfe.
  • edwin edwin
    Mie greata deja de Antena 1 ! Tot ce fac e sa copieze PRO-TVul cu toate emisiunile lor . pOT SA PLECE TOTI JURATII DE PE TOATE SEGMENTELE si tot vor avea mai multe audiente . Formatul conteaza , nu oamenii !!
  • nadia nitov nadia nitov
    doamne ajuta! :) macar se fac 3 milioane care nu se uita la putori botoxate si siliconate batute de pestii lor! asta demonstreaza ca romanii nu sunt ahtiati sa vizioneze agramati, nespalate cu jeg in urechi, cutitari si intretinute cu iz de doamne! alooo, emisiunilor cu de astia, voi ce audiente faceti? :)
  • Mihai Mihai
    Asa e , dar eu ma refeream la audiente defalcate pe emisiuni
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Comunicat Antena Group

    14.05.2014 - Antena Group dezminte zvonurile aparute astazi in presa online conform carora Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea, vedete Pro TV, ar fi semnat un contract de colaborare cu Antena 1.
    Din dorinta de a atrage cat mai mult public, unele publicatii publica informatii neverificate, care aduc atingere intereselor companiei noastre. Solicitam, pe aceasta cale, retragerea de pe site-uri a acestei informatii neadevarate.
  • nelu nelu
    Toti cei trei Masterchefi, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, au negociat in mare secret cu postul rival, Antena 1, iar zilele trecute au batut palma de principiu pentru un transfer care il depaseste cu mult pana si pe cel al lui Horia Brenciu.

    Deocamdata, nu se stie exact ce vor face cei trei la Antena 1, detaliile colaborarii urmand sa fie stabilite in curand.

    Luna trecuta, presa dezvaluia informatia ca in PRO TV se discuta tot mai mult soarta emisiunii Masterchef, avand in vedere politica de reducere de costuri implementata de noua conducere. Imediat, departamentul de PR al postului de televiziune s-a grabit sa anunte ca emisiunea culinara se va regasi in grila de toamna. E drept, nu se preciza daca show-ul va avea in componenta si acelasi juriu exigent…
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Junior Chef este luni seara, la concurenta cu Epic si cu Bendeac
  • Mihai Mihai
    Audiente de luni seara nu mai dati ? Ca nu mai stim ce fac Epicii si Bendeac ;).
  • Maria Maria
    O mare dezamagire Junior Chef, se bazeaza prea mult pe conflictele dintre copii decat pe ce gatesc ei. Pana sa se formeze echipele era ok, dar acum parca e o emisiune doar pentru copii. Am citit pe un alt site ca chefii de la Masterchef ar fi semnat cu Antena, atunci poate vor avea o audiente si o emisiuni mai bune

Trimite un comentariu

sus