Skip to main content

Neam trezit, matinalul de pe Prima TV, se opreşte la sfârşitul lunii. Bendeac, ultima ediţie pe 2 iunie

 
neam trezit
neam trezit

neam trezit

Publicitate

NE-AM OPRIT! Neam trezit, matinalul de pe Prima TV iese din grilă la sfârşitul acestei luni.

Oficialii Prima TV spun că “este final de sezon”şi că, la începutul lunii iunie, şi alte emisiuni intră în vacanţă: Jurnalul unui burlac, realizată de Mihai Bendeac, are ultima ediţie pe 2 iunie, Trăsniţii, pe 6, iar Epic Show, pe nouă iunie.

Matinalul Ne-am trezit a avut în ultimele luni cifre de audienţă modeste: în aprilie, media la oraşe a fost de 16.000 de telespectatori pe minut, adică 0,2 rating. Aceleaşi performanţe de audienţă au scos desenele animate Thomas şi prietenii (de pe Minimax) sau Krypto, câinele erou (de pe Boomerang).

În comparaţie, Neaţa cu Răzvan şi Dani, matinalul de la Antena 1, avea o medie, în aprilie, de aproape 260.000 de telespectatori pe minut la oraşe.

În luna mai, audienţa în mediul urban a fost aceeaşi: 16.000 de telespectatori pe minut. La nivelul întregii ţări, matinalul Prima TV înregistra o medie de 32.000 de români pe post.

Emisiunea de pe Prima TV, prezentată de Micutzu, Laura Belecciu şi Adrian Nicolae, a intrat în grilă odată cu relansarea postului, la mijlocul lunii martie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steaua steaua
    D l burci nu e cel pe care antena 1 tot il arata saptamana trecuta pe la tv cand prin anul 1992 se ocupa de vanzarea copiilor…pe bune…si burci asta mai e in libertate si mai are si televiziune…halal tara
  • paul paul
    virgulele din titlu incadreaza o explicatie referitoare la subiect.
  • cristina cristina
    Ce e cu virgula aia dintre subiect si predicat in titlu?
  • cristi cristi
    "neam trezit" abia incepuse... ce audienta voiati sa faca?
    Cred ca pe oricine ar aduce (mai ales pe canalul Prima TV), audientele nu se vor putea compara cu emisiuni echivalente, care exista pe piata de 'jde ani.
  • ovidiu ovidiu
    dl.burci a lansat prima tv in 98,iar pana-n 2000 era deja in colaps.zile intregi prima tv insemna un ecran negru pe care scria „no signal”.
  • didi didi
    mda, eu la ora aia ma uit la "thomas si prietenii SAI". credeti-ma, e mult mai relaxant decat orice altceva de pe posturile romanesti.
  • iugh iugh
    scuze, pe ce post e emisiunea aia de care zici tu?
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Imi placea matinalul,era foarte bun si nu continea vulgaritati si atacuri ca la Neatza.Oricum si epoca lui Dedu,Neti si Busu a cam apus.
  • ade ade
    singurul care imi placea de la "neam trezit" (nefericit titlu au ales) era Nini, bucatarul. Daca au venit cu un format consacrat, ce exista pe piata, ce audiente sa faca? nimic original, i-au copiat pe altii.
  • Alex Alex
    Comentatorii negativi la adrrsa lui Burci si a prima tv, ia mai tăceti k habar n-aveti ce spuneti. Dl Burci a lansat prima tv in '98 deci el e pt prima ce era Adrian Sarbu pentru PRO TV. esti cel putin ignorant ca sa nu spun altfel, sa zici ca Burci nu are nicio treaba cu televiziunea. Apoi, prima tv nu a mai avut matinal de cel putin 10 ani. Ca s-a incercat din nou un astfel de program a fodt o idee ff buna. Ca nu a avut succes, asta e partea a doua. Prima tv e printre cele mai bune televiziuni. Punct. Multa bafta!
  • euu euu
    Stefan amice esti drogat unde vezi tu Dimineata? sau ai consumat ceva?:)
  • stefan stefan
    Cititorii mai informati decat autorii.
    Nu exista emisiunea "Dimineața cu Răzvan și Dani". Se cheama "Neatza cu Razvan si Dani" si e de o gamada de ani pe tv.
    Penibil !
  • Cata Cata
    La prima e chiar dezastru dupa preluarea lui Burci. Si se mai lauda ca o sa se bata cu pro tv si antena 1. Din cate vad, omul nu are nicio treaba cu televiziunea.
  • Adi Adi
    Alt esec marca Burci! Ar fi interesant sa faceti o comparatie intre audientele pe care le facea Prima inainte si dupa ce a fost preluata de Burci. In curand se vor opri si alte productii din cauza managementului catastrofal. La Prima domneste un haos de nedescris!

Trimite un comentariu

sus