Skip to main content

Reality show cu oameni politici, lansat de Gandul.info. Cinci candidaţi la europarlamentare se vor bate pentru votul alegătorilor

 
campanie gandul
campanie gandul

campanie gandul

Publicitate

Gândul lansează, luni, 12 mai, primul reality show politic din spaţiul public românesc, anunţă Mediafax.

Cinci candidaţi se vor bate vreme de două săptămâni pentru votul românilor, iar pentru a-i convinge îşi vor deschide uşa caselor în care trăiesc, vor ieşi în teren să vorbească cu oamenii, se vor confrunta direct şi vor răspunde la întrebările juriului.

După două săptămâni, Gândul va desemna câştigătorul, pe baza votului cititorilor, însă nu se termină totul aici. „Îl vom urmări în continuare şi îi vom susţine proiectul pentru România cu care îl trimiteţi în Parlamentul European”, anunţă Gandul.info.

Cei cinci eurocandidaţi sunt Maria Grapini (Alianţa PSD-UNPR-PC), Marian Jean Marinescu (PDL), Andrei Muraru(PNL), Cristian Preda (PMP) şi Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică).

Dintre „eligibilii” formaţiunilor, din prima au spus „da” provocării Gândul Maria Grapini, de la Alianţa PSD-UNPR-PC, Cristian Preda, de la Partidul Mişcarea Populară, şi Mihai Răzvan Ungureanu, de la Forţa Civică. Li s-au alăturat, ulterior, Marian Jean Marinescu, de la PDL, şi Andrei Muraru, de la PNL.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    CTP stia exact ca "guzganul rozaliu" este proprietarul adevarul cu banii de la Taher! Numai ca nu putea sa lase patronatul 'Sa-si faca de cap" si sa distruga afacerile prietenilor Chirieac, Ursu….Cat era comisionul oare?
  • geo geo
    Iata un motiv destul de bun ca CTP, ziarist cumparat, cu pretentii de primadona sa fie iar in prim-plan! Sa ne aducem aminte cum a devalizat Adevarul, cum avea puseuri de" onestitate", vorbind de guzganul rozaliu cand el sifona banii adevarului prin comisioane dedicate redactorilor care scriau despre diverse firme…Asa fariseu nu am vazut de la revolutie incoace!

Trimite un comentariu

sus