Skip to main content

Ringier va lansa un site de sport: SportNews

 
mihnea_vasiliu
mihnea_vasiliu

mihnea_vasiliu
Mihnea Vasiliu, director general Ringier România

Publicitate

Grupul Ringier va lansa SportNews.ro, o publicaţie online de sport. Noul site va apărea la sfârşitul lunii mai, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Conţinutul noului site va fi asigurat de echipa de sport de la Libertatea, dar şi de alţi ziarişti care au venit special pentru acest proiect, precum Daniel Conţescu, Tavi Cojocaru, Sorin Breazu şi Mugur Băileşteanu (toţi foşti jurnalişti la Evenimentul zilei).

De ce un site de sport?

“Avem conţinut de sport excedentar şi care, pe site-ul Libertatea, nu era suficient de bine pus în valoare (există în secţiuni, unde e mai puţin vizibil decât în home page). Aveam nevoie de o nouă verticală de conţinut”, a explicat Mihnea Vasiliu.

“Vrem să facem un site de sport serios, care să intre în competiţie cu celelalte site-uri de profil. Ţintim la top 4”, a adăugat el.

Echipa de sport va fi comună pentru ziarul Libertatea şi pentru noul site.

“Partea de sport din site-ul Libertatea va fi, practic, o trimitere către noul site”, spune Mihnea Vasiliu despre cum va colabora actualul site libertatea cu viitorul SportNews.

Mihnea Vasiliu a declarat că site-ul nu se va declina şi într-un proiect editorial pe print.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • toma toma
    digisport.ro e umflat cu pompa, vor veni restructurari in toamna, ca nu mai au liga I, iar traficul lor e mare ca ii ajuta gsp.ro, fara ei sunt morti
  • insider insider
    Am aflat o parte din echipa. Sef o sa fie Mihai Toma, adjunctii lui vor Octavian Cojocaru si Daniel Contescu. Din echipa fac parte Mugur Bailesteanu, Sorin Breazu, Viorel Tudorache, Bogdan Teodorescu, Maris Dascaliuc si alti cativa colaboratori.
  • Robert Robert
    Domnu' nervos, ambele situri sunt inregistrate de Ringier:
    - SportNews.ro e inregistrat inca din 2000,
    - SportBlitz.ro este inregistrat de anul trecut din aprilie.

    Daca Ringier ar detine si marca Blitz a doua varianta ar fi mai buna.
  • nervos nervos
    situl se numeste sportblitz.ro nu sportnews. stirea e gresita de la inceput. au fost angajati oameni de pe strada cu salarii de 900 de lei pe luna si program cat cuprinde. eu personal am refuzat sa merg. nu se lucreaza pe carti de munca deci totul e ilegal. poate se sesizeaza cineva. rusine celor care s-au vandut pe 900 de lei si 200 de ore de munca.
  • Robert Robert
    De remarcat ca domeniul SportNews.ro exista de multa vreme in portofoliul celor de la Ringier, inca din 2000, inainte de preluarea ProSport de catre Ringier, deci SportNews este un proiect foarte vechi care abia acum se materializeaza.
  • Robert Robert
    Oamenii au lucrat la un cotidian quality iar acum lucreaza la un tabloid. Ziarele de sport devenisera si ele tabloide de sport...
    Toate drumurile duc catre un nou site tabloid de sport,,,
    Sper ca Mihnea Vasiliu si echipa lui ne vor contrazice.
  • SportNews.ro, noul site sportiv, va fi lansat de Grupul Ringier
    […] “Avem conținut de sport excedentar și care, pe site-ul Libertatea, nu era suficient de bine pus în valoare (există în secțiuni, unde e mai puțin vizibil decât în home page). Aveam nevoie de o nouă verticală de conținut”,vrem să facem un site de sport serios, care să intre în competiție cu celelalte site-uri de profil. Țintim la top 4”, a declarat Mihnea Vasiliu  ( director general Ringier România) pentru paginademedia.ro […]
  • The King The King
    Sunt morti din start. Cu 6-7 obositi de care n-a auzit nimeni e greu de sustinut un asemenea site. Singura sansa e s-o dea in cancan-uri.
  • marius marius
    De unde stii tu cat trafic are digisport, ca sa spui ca e usor de depasit?
  • Cata Cata
    Digi si dolce nu au trafic mare. Sunt destul de usor de depasit.
  • Mihai Mihai
    NU o vor da pe cancan. subiectele vor fi in marea lor majoritate exclusive
  • adi adi
    Nu au nicio sansa cu Dolce si Digi! Nu au cum sa aiba continutul lor.Daca o vor da pe cancan ,da.Dar nu mai e site de sport.
  • kika kika
    probabil ca decizia e urmarea negocierilor esuate cu gspul...
  • resita resita
    e clar, o sa vedem stiri despre amantele/amantii sportivilor, ca asta prinde la romani.
  • kkozoo kkozoo
    si cum se va bate cu digisport.ro?

Trimite un comentariu

sus