Skip to main content

Tabloidul Libertatea se relansează în toamnă ca ziar popular

 

captura libertatea

Publicitate

Ziarul Libertatea, editat de Ringier România, se va relansa în această toamnă.

În prezent, compania lucrează la conceptul viitorului ziar. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, actualul tabloid se va transforma într-un ziar popular, cu accent pe subiecte sociale.

Pentru partea de design, Libertatea lucrează cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport şi care a redesenat Evenimentul zilei în 2008 şi în 2012. Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevărul.

Peter Frank

Peter Frank a lucrat ca director de marketing pentru Adevărul Holding, începând din 3 mai 2010. La sfârşitul lui 2010, a părăsit grupul, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Înainte să vină în trustul lui Dinu Patriciu, Peter Frank a fost editor coordonator şi prezentator la postul The Money Channel, unde a realizat emisiunea de business în limba engleză The Frank Show.

 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stelistul stelistul
    Bai, vanzatorii astia de la chiosc le au bine de tot cu virgulele (sau aproape bine)... :>
  • carmen carmen
    Ai dreptate. Sincer eu lucrez la un chiosc, si majoritatea persoanelor cand apare ziarul + insert, ia insertul si ziarul il lasa :) Pe scurt, omul se bucura de carte, dvd sau cd, iar de ziar il doare la basca.
  • dinu dinu
    Libertatea este intr-o scadere dramatica de tiraj, iar faptul ca Ringier incearca sa schimbe ceva este laudabil. Si asta pe o piata amortita a ziarelor, in care toata lumea asteapta moartea sau o minune
  • Cunoscator Cunoscator
    1. Toate relansarile de design facute de Marian Toader au fost esecuri probate cu cifre in BRAT. Absolut TOATE. Iar ultima redesenare a Gazetei Sporturilor e o gluma proasta, fiind copiate aproape toate elementele grafice dupa... Libertatea!!!
    2. Peter Frank e o nulitate. A fost adus de Petrica Imre la ADH si dat afara dupa vreo 5-6 luni, intrucat nu avea habar de nimic. E un American esuat pe aici, dar cum la noi orice nomad venit din State e vazut ca mare specialist omul poate pacali in continuare presa. Pe vremea aia desconsidera total presa tabloida, acum e sef de concept editorial. Incredibil!

Trimite un comentariu

sus