Skip to main content

Turcescu: Vodafone, la un pas să preia de la RCS-RDS operaţiunile de cablu, telefonie şi date

 
rcs rds
rcs rds

rcs rdsVodafone e la un pas să achiziţioneze de la RCS-RDS distribuţia de cablu, plus operaţiunile de telefonie şi date, după cum a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Potrivit realizatorului de la B1 TV, "între cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzacţia finală se învârte în jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro".

Vodafone devine astfel cel mai mare jucator pe piaţa telecom din regiune, dând o lovitura puternica principalului competitor, Orange, mai scrie Turcescu.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Vodafone nu au comentat informaţia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Este inca pe contul sau personal de Facebook.
  • Jujo Jujo
    Turcescu a si sters afirmatia de pe pagina sa de facebook
  • Robert Robert
    RCS-RDS este rezultatul unor repetate fuziuni si preluari ale multor firme romanesti, fondatorii multora din acestea sunt si acum actionari sau oameni de baza ai RCS-RDS.
    Amintesc Terra Sat Resita, TVS Brasov, Oltenia TV Craiova, alte firme din Oradea, Cluj, Constanta, Bucuresti.
    Cel mai mare actionar minoritar este un roman de etnie maghiara.
  • Geo Geo
    Cred ca stirea trebuia scrisa altfel, RCS isi vrea sa isi externalizeze operatiunile, Ceea ce este cu totul altceva
  • Lucian Lucian
    E o investitie romaneasca venita din Ungaria.... Compania a fost fondata de un roman(sau nu) cu bani nu se stie de unde, cu radacini maghiare care nu locuieste in Romania (ci in Ungaria sau Monaco sau pe luna probabil), intre timp parte din actiuni au fost transferate catre una sau mai multe firme din afara. Deci e la fel de romaneasca firma ca si Vodafone care a preluat Connex care a avut odata niste romani printre actionari.
  • Bing Bing
    turcescu minte de rupe
  • Mego Mego
    Asta ne mai lipsea.Lesinatii astia de la vodafone vor sa puna mana pe tot.M-am bucurat cand a intrat Cosmote pe piata ca de atunci am renuntat la vodafone,acum se pare ca fara sa vreau o sa ajung abonat vodafone (pe cablu).
  • Gheo Gheo
    Geo, tu nu intelegi sarcasmul si ironia lui Gigel... Asta e un semn real, ca ar trebui sa vizitezi un psiholog. (asta ca un sfat amical).
    Bine punctat Gigel! Oricum, nu cred ca se va concretiza nimic, chiar daca se discuta pe tema asta, pt. ca avem si un oficiu al concurentei.
    Pe mine ma ajuta serviciile de la RCS-RDS, iar la pretul mic pe care il au, sunt de departe cei mai potriviti.
  • Gigel Gigel
    Cauta in dictionar definitia cuvantului sarcasm pls.
  • aiurea aiurea
    ti-a scapat ironia :D
  • rica rica
    Hahaha! Tare asta,..., unul de i se pune bete in roate cumpara pe altul care sa chinuie de ceva timp sa vanda la DT. Desi eu cred ca miroase a vant uscat de Texas pe la Digi, mai ales cu goana dupa clientii si dumping-ul agresiv pe servicii. Oricum si la cei 5 euro as citi contractul ala puchinat foarte atent, ca o sa va mirati de ce se transforma subit nelimitatul in limitat exact ca si Discovery. Iar galbejitii, sau rozalii - de la London, pana la urma vor ceda, ca tot se plang ca nu mai fac banii de odinioara, iar texanii ii ajuta in a-si atinge scopul.
  • bai geo bai geo
    ai auzit vreodata de http://dexonline.ro/definitie/sarcasm ?
  • geo geo
    Tu esti angajatul concurentei de te doare ca au scazut abonamentele...auzi ce mentalitate la neica Gigel, cica vreau sa dau macar 15€, chiar e bataie de joc sa fie preturi atat de mici...cind exista o oferta pe piata de 5 sau 7 euro...Ramii Gigele acolo unde esti, la Cosmote, la Orange ori la Vodafone...eu chiar ma gindesc sa ma portez in reteaua mobila a RCS@RDS, mai ales daca se face tranzactia...
  • Robert Robert
    Stati linistiti, daca e ceva real sunt doar niste negocieri care nu pot avea finalitate.
  • Gigel Gigel
    Si eu sper sa fie reala ca nu pot plati doar 5€ pentru convorbiri nelimitate. Vreau sa dau macar 15€, chiar e bataie de joc sa fie preturi atat de mici.
    Si la net, FB1000 sa fie 100€, direct proportional, ce naiba.

Trimite un comentariu

sus