Skip to main content

VIDEO. Şerban Huidu ironizează achiziţia şcolii de televiziune de către Burci: „Vreau să merg la Şcoala Tudor Vornicu să mă-nveţe televiziune”

 
serban huidu
serban huidu

serban huidu

Publicitate

Şerban Huidu tratează ironic proaspăta achiziţie a companiei care deţine Prima TV. El a realizat un clip video, în care apare alături de echipa sa de producţie, toţi „dornici” să facă Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

„Gata! Toate problemele aparţinând Primei Tv au luat sfârşit! Avem lângă noi „şcoala de televiziune Tudor Vornicu”. De acum încolo vom avea lângă noi numai “profesionişti” ieşiţi de pe băncile şcolii! Eu sunt mai prost, am făcut ase-ul şi am „furat” televiziune de la unii, de la alţii. La fel ca şi colegii mei din filmuleţul de prezentare! Înţelege fiecare ce vrea! ha!”, a scris Huidu pe blogul său.

Filmul îl prezintă pe Şerban Huidu, dojenit de un coleg din spatele camerei:

„Nimic n-ai învăţat în 14 ani - 15 ani. Cât ai, mă, 15 ani de televiziune? Păi alea dansează pe masă. După 15 ani, topul ăla e de doi lei, Hrubaru ăla nu s-a tuns. Şi Puştiu` ăla, care-i vai de capul lui cum e filmat, cu luminile-alea. Păi, Mondenii filmează cu jumătate din luminile alea. Şi ăia sunt şi live, bă!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    un golănaș de prost gust... îi simte careva lipsa? a stat căpușă pe găinușă, și acuma s-a trezit să behăie
  • dragos dragos
    wow, ce e asta!?
  • Serie A Serie A
    mi se pare un clip de prost gust
  • geo geo
    serbanica, un as in radio-tv. te aspetam sa dai peste bot antenelor, r. zu si zu-tv. fa i muci cum sti doar tu. nu uita "la strada" de undea ai plecat.
  • Vlad Vlad
    Huidu nu a făcut nici măcar școala de șoferi... De televiziune, ce sa mai zicem.... In loc sa stea la cutie șase bucure de libertatea nemeritata pe care o are, face aprecieri inteligente..... Huidu.... Tata.... Stai cumintzel in ml tau .
  • andi andi
    Usor,usor,incepem sa scoatem capul?
  • mihaita mihaita
    Foarte amuzant, aproape am zambit

    Poate ca e bine sa vina din spate si oameni noi, cei cu experienta de 14-15 ani se pot astfel pensiona anticipat.
  • Chelu Chelu
    Sa ironizeze si scoala de soferi.
  • Solange Solange
    Huidu e cel mai bun exemplu pentru vorba "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti"

Trimite un comentariu

sus