Skip to main content

Antena 3 va transmite, alături de Eurosport, finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova

 
Simona-Halep-ziua veche
Simona-Halep-ziua veche

Simona-Halep-ziua veche

Publicitate

Postul Antena 3 a achiziţionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova. Partida, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, se va vedea şi pe Eurosport.

Din informaţiile paginademedia.ro, partida a mai fost dorită de Pro TV şi TVR 1.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros, după victoria în două seturi, 6 - 2,  7 - 6, în faţa nemţoaicei Andrea Petkovici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 234 234
    ii va prelua cu tot cu comentariu...asta zicea gadea aseara, LATRINAAAAAA E :-&
  • 234 234
    ii va prelua cu tot cu comentariu...asta zicea gadea aseara :-&
  • Daniel Daniel
    B1 de bine de rau transmit 16:9 din pacate nu ai ce vedea acolo.
  • geo geo
    Mai bine cumparau cei de la Intact meciurile din Liga 1... daca tot se scalda asa in bani...ca sa le vada tot romanul...
    OK, repet, daca au cumparat meciul, de ce nu il da pe Antena 1, ca sa aiba acces tot taranul de la tara care nu are cablu sau lighean pe post de antena?
  • Kim Il Hal Kim Il Hal
    Sper ca Simona sa piarda , altfel televiziunea nord-coreeana Antena ㅐㅅ호ㅗㅊ3 Va ridica pe inalte culmi ale gloriei pe mickey mouseul national.

    Hai Sharapova !
  • dan tofanescu dan tofanescu
    Cate polemici si cata patima politica. Pt cei care o tot dau cu HD vs 4:3 ar fi bine sa priceapa ca majoritatea tv-urilor din Romania nu sunt LCD, LED sau plasme, confundati ce se vine acum in magazine cu ce se gaseste in majoritatea caselor. Cei deranjati ca transmite A3... oare cine ii oprea pe cei de la B1 sa faca asta?!... Cu siguranta cu sunt mai multi romani care urmaresc A3 decat Eurosport asa ca pt Simona si sportul romanesc e perfect ca acest meci e transmis de A3 si ar fi fost si mai bine sa fie la PRO sau TVR
  • bibi bibi
    Pentru toata lumea. Gadea ii da peste bot lui Alexandrescu. Este foarte simplu, atata timp cat Alexandrescu spunea acum 5 luni intr-o sedinta cu departamentul sport(GSPTV&ANTENA1) ca nu o sa mai investeasca un ban in sport dupa o analiza facuta de el personal. Parerea mea este ca acest meci trebuia sa fie pe GSPTV indiferent de formatul video. O mare parte din vina o are si Camelia Voiculescu. Cum sa avansezi un fost director care a bagat in faliment o fabrica de ciocolata si sa fie director intr-o televiziune. Acest om habar n-are pe ce lume traieste. Ma bucur ca Antena 3 nu are renuntat la departamentul sport. GADEA PRESEDINTE! :))))
  • Tudor Tudor
    :)))))
  • ion ion
    Din pacate, asa cum s-a intamplat si cu alte evenimente "violate" de PESEDEU prin Antena3, aceasta murdarire prevesteste un esec. Ca de obicei Antena3, Ponta si PESEDEU poarat ghinion peste tot in afara tarii, si in orice competitie cinstita... Pacat, nu este vina Simonei Halep, dar cocalarii de la A3 o trimit spre un esec prin alipirea de imaginea ei in speranta ca o sa obtina si PESEDEU ceva puncte electorale..
  • BroNx BroNx
    O bate Halep de o strica!!
  • geo geo
    Eu chiar nu inteleg acest interes al celor de la Antena 3...sa zicem ca transmitea Antena 1, TVR sau Pro tv care au o acoperire mai buna - asta ptr Antena 3 este dependenta de cablu - dar pentru ce...stau si ma intreb...cind ei nu au avut pina acum transmisiuni sportive in program...
  • august august
    :))));)
  • Petkovic cu ochii mici Petkovic cu ochii mici
    De ce ne strică ăştia ziua? Aduc ghinion! România-Algeria 1-2! Asta e! Îmi pare rău Simona, te susţin pe Eurosport! Mult succes.
  • tbancu tbancu
    Ar fi fost interesant sa fi difuzat pe B1 pe comentariul lui Banciu, sa fie ipocrizia maxima
  • BOG BOG
    Greu de ales intre o transmisie HD (Eurosport) si una in format 4:3......

Trimite un comentariu

sus