Skip to main content

Cătălin Măruţă lansează campania "Ţara minunilor"

 
Catalin Maruta
Catalin Maruta

Catalin MarutaÎncepȃnd de astăzi, de la 17:30, „La Măruţă” lansează „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romȃnia uimitoare, puţin cunoscută pȃnă acum.

Publicitate

Cătălin Măruţă, împreună cu Laura Lavric şi cu Văru' de la Bistriţa, îşi propun să refacă harta obiectivelor turistice din ţara noastră, aducȃnd în atenţia romȃnilor noi locuri şi personaje surprinzătoare, potrivit unui comunicat al Pro TV.

"Itinerariul turistic inedit propus de Măruţă curpinde vizite la romȃnul care a inventat maşina-căruţă, la casa capitonată cu papuşi sau la omul-tir. Pe cȃt de ciudat sună, pe atȃt sunt de adevărate aceste poveşti", se arată în comunicatul de presă al Pro TV.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări începȃnd de astăzi, de la 17:30, aventurile echipei lui Măruţă în „Tara Minunilor”. În primul episod, va fi prezentat românul care vrea să-l plimbe şi pe preşedintele ţării cu vehiculul lui trăznit: jumătate maşină-jumătate căruţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Tu chiar crezi ceea ce spui?
  • IÑAKI IÑAKI
    BRAVO MARUTAAA!!! Ca de obicei, e singurul om de televiziune care se gandeste si la calitate nu doar la cantitate! #cool#fresh#foryoungpeople

Trimite un comentariu

sus