Skip to main content

EXCLUSIV. Ce fac bucătarii din show-urile Intact după venirea MasterChefilor. Vârlan, proiect nou. Nicolai Tand, la Antena Stars

 
horia varlan
horia varlan

Horia Varlan

Publicitate

EXCLUSIV. Venirea celor trei MasterChefi de la Pro TV la Antena 1 a determinat schimbări în programele de cooking de la Intact.

Astfel, în toamnă, Hell’s Kitchen cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea "va fi singurul show de cooking/reality din grila postului Antena 1", după cum au declarat oficialii postului pentru Paginademedia.ro.

TopChef, show-ul care până acum era difuzat toamna, nu se va regăsi în grila postului.

Ce fac ceilalţi bucătari?

Nicolai Tand, unul dintre juraţii de la Top Chef "va continua si in toamna emisiunea Star Chef difuzata de Antena Stars", au explicat pentru Paginademedia.ro oficialii Antena 1.

Horia Vârlan este cel mai nou în echipa de bucătari de la Intact. El a jurizat, în această primăvară, Junior Chef, cooking show-ul cu copii de pe Antena 1.

"Horia Vârlan pregateste şi el un proiect special, iar detalii legate de acesta urmează să fie oferite cât de curând", a declarat pentru Paginademedia.ro Diana Zamfirescu, PR Manager Antena Group.

Ea nu a precizat dacă noul proiect va fi pe postul Antena 1 sau pe Euforia TV.

Oficialul Antena 1 a spus că, deocamdată, nu sunt planuri concrete legate de ceilalţi doi juraţi de la Top Chef: Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    antena a adunat atatea "vedete" ca in maxim un an n-o sa stie ce sa faca cu ele. prafu o sa se aleaga de majoritatea ptr ca ei renunta foarte des la oameni si nu au viziune. ce fac acum e doar o chestie prosteasca de orgoliu. antena nu arunga banii pe fereastra si "vedetele" o sa ramana cu buza umflata in maxim un an. sunt in stare sa fac pariu.
  • cristi cristi
    Horia Varlan mi se pare cel mai simpatic dintre toti cei enumerati in articol. Si nu pentru ca rolul e/a fost de asa natura, ci ca om efectiv, ce se vede "prin" rol. :)
  • Gaetano Gaetano
    Tu viseaza in continuare. Vei avea o dezamagire crunta !!
  • Alexx Alexx
    Asta daca va mai exista pro tv...
  • patrik patrik
    pe varlan il vor arunca probabil la euforia tv sa arate marelui popor cum se fac doua oua dis-de-eimineata .
    inca o data se dovedeste ca antena 1 nu stie sa-si creeze propriile vedete .cei trei jurati erau nimeni inainte de a ajunge la protv oricum master chef v-a fi vizionat incontinuare si cu alti jurati doarece este o emisiune de succes necontand cine o prezinta
  • Marius Marius
    Virlan e bun la Junior Chef. Ar fi o prostie sa nu-l mai faca. Cred ca daca Junior Chef era pe Pro facea audiente precum Masterchef. Fara Vizante poate.
  • geo geo
    Pe Varlan cred ca il vom vedea din toamna la Sinteza zilei, pe Antena 3, ca tot se consuma mult ...at pe acolo...
  • steven steven
    Horia Varlan s-a dus la Antena1 pe cai mari si va iesi pe usa din dos.Pacat ca la Prima facea emisiuni mult mai bune.
  • noName noName
    După succesul Masterchef turnătorul Felix a adunat toţi bucătarii fără caracter dar tot degeaba... Acuma se poate spăla cu ei pe cap. Inovaţia e cheia succesului nu plagiatul.

Trimite un comentariu

sus