Skip to main content

Cei trei masterchefi se mută la Antena 1. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor fi Hell's Kitchen

 
618x437_1403003009a552287a
618x437_1403003009a552287a

618x437_1403003009a552287a

Publicitate

Antena 1 lansează în această toamnă show-ul de gătit,"Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor", jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, anunţă postul de televiziune.

„Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga”, spune Chef Catalin Scarlatescu.

“Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor”, a declarant Chef Florin Dumitrescu.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef.

Cei selectati sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

Inscrierile pentru preselectiile Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor au inceput deja. Cei care sunt gata sa intre in lupta gastronomica se pot inscrie pe casting.a1.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    Draga Cazan, acum trei luni cand scriai asta eram tentat sa-ti dau dreptate...se pare ca andy avea dreptate, pro tv are, mai exact grupul din care face parte au niste oameni foarte competitivi (in toate tarile in care sunt grupul CME face performanta). Antena joaca in alta liga...din pacate. Mi-ar placea sa poata mai mult dar prea se vede cum se screm sa copieze pro-ul.
  • george george
    Daca nu era PRO TV ei nici macar nu erau cunoscuti , nau facut bine ca au plecat , cei de la Antena vrea sa se ieie dupa masterchef dar nu vor reusi !!!
  • Denis Denis
    Curve masculine, persoanele de caracter nu duc bani familiei acasa din buzunarul unuia care a furat cu nesimtire tara asta. Noile slugi ale lui Felix. La valoara lor puteau sa castige si in alta parte nu sa fuga imediat la concurenta cum li se arunca un os. LA fel ca majoritatea persoanelor de la noi ce se cred vedete, figuri cat cuprinde, caracter 0. caracterul nu poate fi cumparat cu bani , ar trebui sa va insusiti si reteta asta voi cat si restul maimutoilor de pe sticla indiferent de postul la care lucreaza.
  • popcorn popcorn
    Oameni buni, de ce sa nu dam emisiunii o sansa? De ce ne pronuntam inainte ca emisiunea sa fi fost data pe post? Sa nu uitam ca vorbim despre o emisiune de divertisment, in niciun caz de un program de propaganda politica. Cand e vorba despre asemenea productii ma indoiesc ca propaganda sta la loc de cinste. In plus, de ce sunt atat de importante beneficiile financiare ale celor 3 jurati? E strict problema lor, pe mine nu ma intereseaza.
    Poate emisiunea va fi totusi la fel de buna ca Master Chef, la asta v-ati gandit vreo clipa?
  • Bogdan Bogdan
    Expert in prostie poate,daca astia 3 sunt bucatari anonimi inseamna ca urmaresti in fiecare zi emisiunile cu Bahmu si Prigoana. Pune mana si documenteaza-te inainte sa vorbesti ceva...expertule!
  • danut danut
    nu poti sa raspunzi celor cu iq de oaie pentru ca al tau e de gaina.
  • Costel Cazan Costel Cazan
    Ce spun cei de la Pro acum: '' Minunat avem audiente atat de mari . suntem peste Antene si acum suntem plini de datorii pana peste cap incat trebuie sa le taiam tuturor salariile cu 45%. Trebuie sa le interzicem sa -si promoveze afacerile personale pe post si sa facem vedetele trustului sa plece. Suntem cei mai tari ca am facut rating pana peste cap investind fara folos in show uri grandioase si telenovele romanesti iar acum avem datorii peste datorii. Atat de buni suntem incat cei mai buni producatori au plecat la concurenta. Suntem cei mai grozavi ca a trebuit sa scoatem din grila de programe de la Acasa Tv emisiunile Povestiri Adevarate si Povestiri de Noapte . Si a trebuit sa scoatem din grila si Dansez pentru tine''
    Si tu vorbesti de strategii concrete si grile competitive. HA HA.
  • Costel Cazan Costel Cazan
    Respectele mele. Se vede ca esti un om care stie ce vorbeste.
  • Costel Cazan Costel Cazan
    De ce te obosesti sa explici idiotilor diferenta dintre o gaina si o rata?
  • Costel Cazan Costel Cazan
    Pt cultura ta generala Banica si Brenciu au fost mai intai la Antene si apoi au migrat la Pro. Acum s-au intors la Antene.
  • Costel Cazan Costel Cazan
    Mai nou caracter se scrie character. Si cand te gandesti ca am scris gresit atatia ani.Bine ca sunt experti in lumea asta.
  • g48ri3l g48ri3l
    Comentariu stupid...sa inteleg ca tu lucrezi pe nasturi?!?!?!...Felicitari, esti unic!!!!
  • cinique/du/antena1 cinique/du/antena1
    tre sa recunoastem ca antena 1 a facut achizitii serioase anul acesta si nu numai de la pro tv , acum noi ca telespectatori dc sa ne impartim in tabere cand noi avem de castigat din tot razboiul acesta , fiecare post v-a incerca sa impresioneze cu ce are el mai bun. Eu am sa stau pe fotoliu and enjoy the show !!
  • Andrei Andrei
    Bai frate, astia au fost niste NO NAMEuri pana sa apara la protv. Niste bucatari cvazi necunoscuti. Protv o sa faca chefi alti 3 bucatari. Antena 3 ramane fata de la tzara. Nici macar nu e hd.
  • jwelll roux jwelll roux
    Asa tradatori precum nenea Robingo precum banica si acum si acesti 3 chef-I care pana la masterchef nu I stia nimeni si nu puteau face o eemisiune nici la 6tv macar...tradatori parati ....bine îi facea moga lui robingo-brenciu cand îi zicea ca numai coveruri stie sa cante. Si despre A1 nu pot sa zic decat ca sunt niste pupincuristi ptr psd.

Trimite un comentariu

sus