Skip to main content

Cei trei masterchefi se mută la Antena 1. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor fi Hell's Kitchen

 
618x437_1403003009a552287a
618x437_1403003009a552287a

618x437_1403003009a552287a

Publicitate

Antena 1 lansează în această toamnă show-ul de gătit,"Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor", jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, anunţă postul de televiziune.

„Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga”, spune Chef Catalin Scarlatescu.

“Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor”, a declarant Chef Florin Dumitrescu.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef.

Cei selectati sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

Inscrierile pentru preselectiile Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor au inceput deja. Cei care sunt gata sa intre in lupta gastronomica se pot inscrie pe casting.a1.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Faby Faby
    oricum eu unu nu ma uit la antene care copiaza totu de la pro tv
    antenele = copixerox
  • Gogaie Gogaie
    3 chefi...3 curve. MONEY TALKS!!!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Nu au fost dati afara,pur si simplu au si ei o vacanta.
  • Marius Marius
    Everybode's got a price
    I wonder how they sleep at night!

    http://youtu.be/qMxX-QOV9tI
  • alex alex
    Adica A1 pompeaza sa ajunga ce a fost Pro TV acum 7-8 ani, nu? Mi se pare ca e in urma in ciclul asta. Si daca ai putea sa privesti un pic obiectiv, ai vedea ca Antena 1 este cu vreo 3-4 pasi in urma evolutiei firesti.
  • alex alex
    cinique, de ce toata lumea care nu vede Pro TV ca fiind "defunct" trebuie sa fie platita? Ce, tu faci pe prostul pe bani?
  • eu eu
    FOARTE TARE:)))))
  • eu eu
    ar fii trebuit sa vanda Sarbu pro-ul lui DV de la antene cand a venit in birourile din foisor prin '98 si faceau un nou canal tv care s-ar fi numit ANTENA PRO . NU ERA TARE? SI NU MAI MIGRA TOT PRO-UL IN ANTENE.:))))))))))))) rad cu lacrimi. s-a dus de suflet toata munca celor care au pus pro-ul pe picioare. avea dreptate CINEVA intr-un editorial din evenimentul zilei cand a plecat Mandruta din pro ca l-a prins Sarbu ca stirile de noapte erau inregistrate si nu in direct:PRO-UL ESTE CA O RAMPA DE LANSARE PENTRU TELEVIZIUNILE CARE VIN DIN URMA( sau ceva de genul) . ACUM CA PRO-UL SE VA DUCE DE RAPA, RESTUL TELEVIZIUNILOR DE UNDE SE VOR MAI INSPIRA. DE LA ANTENE? SLABE SANSE
  • banu manta banu manta
    Cred ca doar 2 lucruri au mai ramas sa se intample:

    1. Antena 1 sa-si schimbe numele in Antena Pro
    2. Sarbu sa devina Presedinte si CEO la Intact
  • eu eu
    W T F :))))))
  • vlad vlad
    Corect Antena va pica si mai mult. Antena 1 este zdrobita si de Kanal D, iar acum cu campionatul din Brazilia si TVR 1 a intrat in top 3, deci gata cu Antena 1.
  • motanul felix motanul felix
    Cinque, tata, eu te-am plătit doar prin doua comentarii. Nu exagera, ca nu vezi mai mulți. ...
  • tia tia
    bai cinique, singurul taliban de pe aici esti tu, chiar trebuie sa comentezi la fiecare? Pe cine crezi ca intereseaza daruirea ta cu care aperi antenele? Productii proprii o sa mai fie la pro, nu mai muri tu de grija lor. tot sunt peste antene la nivel de rating, oricat n-ar investi antenele in productii proprii.
  • talibanu talibanu
    Nu inteleg, cum considera o evolutie.. plecarea de la Pro catre Intact :))
  • Vio Vio
    Se pare ca tu esti majoreta Antenelor mai ''cinicule '':))))))))

Trimite un comentariu

sus