Skip to main content

Dana Aneculoaei conduce departamentul de vânzări al Adevărul Holding. Costin Velicu, fostul şef, devine Digital Business Manager

 

dana aneculoaei

Publicitate

Dana Aneculoaei este, de la 1 iunie, noul director al departamentului de vânzări publicitate al Adevărul Holding, în locul lui Costin Velicu.

Dana Aneculoaei a coordonat, din 2012 până în prezent, vânzarea de reclamă a publicaţiilor Click!

Costin Velicu, fostul şef al vânzărilor Adevărul Holding, va ocupa funcţia de Digital Business Manager, ca urmare a extinderii şi consolidării portofoliului on-line.

„Costin Velicu va implementa o nouă filozofie de comunicare pentru clienţii de publicitate, prin intermediul contentului editorial, spre deosebire de publicitatea clasică on-line”, se arată într-un comunicat al grupului de presă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dupa ei... potopul dupa ei... potopul
    "Doamna" Dana... O patzachina al carei IQ rivalizeaza cu cel al unui papagal astenizat, cu un limbaj suburban si un tupeu care ar putea fi predat la scoala de vara din Ferentari. Despre Costin ce sa comentam? A invatat pe pielea lui proverbul: Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. S-a uitat cu jind la tartitza moldovencei, acu' plateste pretul. In rest, succesuri maxime Adevarul Holding, ai cea mai potrivita echipa la conducerea vanzarilor! E ca si cum ai pune lupul paznic la stana.
  • Made Made
    Felicitari, Dana !!! Sa fie intr-un ceas bun !
  • monica monica
    da da.. valori imense, avea pe cine sa sape ? :))
  • La munca, citoyen! La munca, citoyen!
    Bai, esti nebun? Astia nu stiu in ce parte sa ia metroul dar i-auzi vorbe aici: ”va implementa o nouă filozofie de comunicare”... ”intermediul contentului editorial”...
  • Plimbaretul Plimbaretul
    Danutza, ce frumos l-ai sapat tu pe Costinel.(oricum nu stiu cum de au putut sa il puna pe Costinel dir de vanzari). Oricum , au ramas acolo numai vanzatori de mare valoare si caracter!:)) Ma uit la ce a ajuns Adevarul Holding si imi vine sa rad!

Trimite un comentariu

sus