Skip to main content

Digi 24 deschide a opta staţie regională, la Galaţi

 
Digi 24 Galati
Digi 24 Galati

Digi 24 GalatiDigi24 HD, post deţinut de RCS&RDS, îşi continuă extinderea la nivel naţional cu lansarea, la Galaţi, a celei de-a opta staţii regionale, care se adresează telespectatorilor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Publicitate

Digi24 Galaţi îşi începe emisia, luni, 23 iunie, la ora 19:00, cu un jurnal principal de ştiri, prezentat de Alina Dumitriu.

Staţia va transmite, de luni până vineri, şapte jurnale de ştiri şi două talk-show-uri pe teme de actualitate regională. Programul staţiei va fi completat de o emisiune pe teme din sport, precum şi una de turism.

”Digi24 este singura televiziune de ştiri din România care emite full HD, iar calitatea imaginii impune de la sine o calitate pe măsură a reportajelor noastre. Sunt principiile pe care Digi24 le aduce şi la Galaţi”, spune Alex Hrincă, coordonator staţii locale Digi24 HD.

La Digi24 Galaţi ziua de ştiri începe cu jurnalul de la ora 06:30, prezentat de Alexandru Ichim. Tot el le va aduce informaţii relevante telespectatorilor în jurnalele orelor 07:30, 08:30 şi 13:00.

Ştafeta ştirilor va fi predată, de la ora 16:30, Alinei Dumitriu, care va prezenta şi principalul jurnal de ştiri al zilei, de la ora 18:30 şi va încheia ziua de ştiri cu Jurnalul orei 21:00.

„Vocile Galaţiului”, un talk show echilibrat, prezentat de Ionuţ Negru, este în direct de luni până vineri, de la ora 19:00. Iar de la 20:00 Raluca Ardean sondează piaţa forţei de muncă la „Recrutat în Galaţi”.

Tot ce este nou în sportul regional va fi dezbătut, în fiecare marţi, de la 20:30, în „Divizia Locală”, emisiune moderată de Marius Ţuca. Georgiana Dediş prezintă, luni, de la 20:30, „Turist acasă”, o emisiune turistică dedicată tuturor celor care cred că regiunea lor mai are multe de arătat.

În grila Digi24 Galaţi se vor regăsi, zilnic, şi emisiuni ale Digi24 HD: „Jurnalul de seară”, „24 într-o oră”, „Bussines Club”, „Digicult” sau „Din interior” sunt doar câteva dintre ele.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Poate sa deschida RCS-ul inca 20 de statii locale ca tot rating de 0,02 or sa aiba. O risipa de bani cu statiile astea locale. Au emisiuni si stiri de toata jena. Sunt convinsa ca sunt urmariti doar de angajatii RCS si rudele acestora.

Trimite un comentariu

sus