Skip to main content

Digi24: Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 şi mai mulţi jurnalişti şi cere daune de 250.000 de euro

 
Kovesi
Kovesi

Kovesi

Laura Codruţa Kovesi, şeful DNA, dă în judecată postul de televiziune Antena 3, dar şi pe mai mulţi jurnalişti pentru afirmaţii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane”, anunţă Digi24.

Publicitate

Şefa DNA cere daune de 250.000 de euro.

Plângerea a fost depusă astăzi la Judecătoria sectorului 1 din Capitală.

Şefa DNA a decis să depună plângerea ca urmare a unei emisiuni difuzate la sfârşitul săptămânii trecute de postul Antena 3, în cadrul căreia s-au făcut mai multe afirmaţii neadevărate la adresa sa, afirmaţii legate de o presupusă sumă de bani primită de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Informaţia a fost anunţată şi pe cale oficială printr-un comunicat publicat pe site-ul DNA:

Doamna Laura Codruţa KÖVESI, la data de 25.06.2014, a înregistrat la instanţa de judecată acţiunea în daune morale împotriva persoanei juridice S.C. ANTENA 3 S.A., precum şi a persoanelor fizice Gâdea Mihai, Ciuvică Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Răzvan, moderator, respectiv invitaţi, pentru afirmaţii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane.

Ştire în curs de actualizare. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    pai sa-i dea. Or sa ajunga ziaristii sa vorbeasca cum o fac cei de la Cancan: "se zvoneste ca X a luat mita... nu eu zic, se zvoneste, oare e adevarat?" :))) Pot sa spuna ce vor despre tanti asta, care n-am inteles ce e asa de intepata si se arata indignata ca se discuta despre ea. Poti discuta despre oricine si spune ce vrei. Daca nu calomniezi, n-ai de ce sa-ti faci griji, n-ai incalcat nicio lege.
  • MADALIN MADALIN
    BRAVO.JIGNESTE ASA ZISI JURNALISTI DE LA ANTENA 3 PE TOATA LUMEA.DACA SUNT BASIST SUNT DEMENT ,NEBUN.

Trimite un comentariu

sus