Skip to main content

EXCLUSIV. Dansez pentru tine, din nou în cărţi la Pro TV. Postul a reînnoit licenţa show-ului de dans.

 
dansez
dansez

dansez

Publicitate

Mutare interesantă la Pro TV după ce show-ul Dansez pentru tine a fost părăsit de prezentator, de echipa de producţie şi de dansatori. Conducerea postului a decis să prelungească licenţa show-ului de dans.

Din informaţiile paginademedia.ro, mutarea a fost deja făcută, licenţa a fost prelungită, urmând să existe posibilitatea unui nou sezon Dansez pentru tine, cel cu numărul 15.

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV nu au comentat informaţia. „Analizăm mai multe opţiuni pentru viitor”, a declarat Alina Bratu, communication manager Pro TV. Recent, reprezentanţii Pro TV au anunţat că în mod cert postul va avea un show de dans în grilă. (detalii pe paginademedia.ro, AICI).

Dansez pentru tine a avut 14 sezoane, toate prezentate de Ştefan Băncică Jr. Din acest an echipa de producţie s-a mutat la Antena 1 şi va realiza, printre altele, Dancing with the stars, un format achiziţionat recent de postul din Băneasa, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    nu e acelasi lucru,in emisiunea "Dancing with the stars " e vorba de vedete care danseaza cu dansatori profesionisti,nu cu amatori cum se intimpla la dansez pentru tine.Mai informeaza-te.
  • Ghitza Ghitza
    Pai...”Dansez pentru tine” este exact formatul ”Dancing with the stars”, in varianta adaptata pentru tarile sud-americane.... Dar licenta este una si aceeasi :)

Trimite un comentariu

sus