Skip to main content

Final de sezon cu Bendeac. Prima TV va difuza astăzi ultimul episod din Jurnalul unui Burlac

 
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai bendeac- Jurnalul unui burlacDupă doar două luni de apariţii la Prima TV, actorul Mihai Bendeac a ajuns la final de sezon cu emisiunea "Jurnalul unui Burlac", care a debutat pe 14 aprilie.

Publicitate

În această seară, de la ora 21.30, va fi difuzat cel de-al optulea episod al "Jurnalului unui Burlac", care este şi ultimul din acest sezon.

Producţia realizată de Mihai Bendeac pentru Prima TV are 22 de minute, pe episod, şi este "un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie şi satiră", după cum explica actorul înainte de lansarea seriei pe TV.

AUDIENŢE. Emisiunea lui Mihai Bendeac de la Prima TV, a debutat, pe 14 aprilie, cu audienţe modeste.

La nivelul întregii ţări, “Jurnalul unui burlac” a fost urmărit de 308.000 de români pe minut. Prima TV a fost pe intervalul emisiunii (20.30-22.00) pe locul opt în clasament. Topul a fost condus de Pro TV (peste 1,56 milioane de români) şi Kanal D, cu 1,4 milioane.

Mihai Bendeac s-a remarcat la Prima TV, în echipa emisiunii Mondenii. Ulterior, a plecat la Antena 1, unde a realizat mai multe emisiuni (În puii mei, Românii au artişti, Teatru TV). Ultima producţie realizată pentru Antena 1 a fost iComedy, din care s-a retras la sfârşitul anului trecut.

 Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poporul Roman Poporul Roman
    Bendeac e cel mai tare astep sa revina .
  • Valentin Valentin
    Este interesant.Umor de joasa speță, vulgaritate, ceva nou (sau mă rog, nu prea vechi), de fapt este exact ce trebuie în acest context tulbure din societatea românească actuală. Per total ''OK''.
  • Valentin Valentin
    Este interesant.Umor de joasa speta, vulgaritate, ceva nou (sau mă rog, nu prea vechi), de fapt estre exact ce trebuie în acest context tulbure din societatea românească actuală. Per total ''OK''.
  • Mihai Mihai
    Si daca te enerveaza uite ca alegi sa comentezi in loc sa ignori :) ne dam cu parerea despre orice chiar daca nu ne intereseaza si nu urmarim doar ca sa ne bagam si noi in seama :)
  • delia delia
    n-am urmarit Jurnalul lui Bendeac si nici n-am de gand sa o fac. Ma enerveaza omul ca atare, modul in care s-a comportat in ultima perioada.
  • Jurevycius Jurevycius
    nu se poate, pai si noi ce facem??

Trimite un comentariu

sus