Skip to main content

George Natsis şi bandul său au trecut de la Vocea României la Antena 1

 
George Natsis
George Natsis

George Natsis

Publicitate

DE LA VOCEA ROMÂNIEI LA DANCING WITH THE STARS. Compozitorul George Natsis şi trupa lui vin la Antena 1, după ce, anterior, au lucrat pentru Vocea României de pe Pro TV.

Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a show-ului „Dancing with the Stars”, anunţă postul de televiziune Antena 1.

Alături de George Natsis mai vin toboşarul Vlad Popescu şi chitaristul Nicu Patoi, artist ce face parte şi din trupa juratului X Factor, Ştefan Bănică Jr,. Alături de aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş împreună cu trei suflători.

"Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi la bandul show-ului din SUA", a declarat George Natsis.

Despre mutarea la Antena 1 acesta a adăugat:

"Pentru noi este o continuare a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele la care vom lucra sunt altele".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Librarul Librarul
    ce penibili sunteti unii dintre voi. ca sa aparati imaginea pro tv-ului, aruncati cu pietre in cei care alta data erau angajati pro tv si erau ridicati in slavi. denigrant
  • bogdaN bogdaN
    Daca ti-au placut show-urile de la PRO inseamna ca iti place si ce facea m.segal :D Eu cred ca esti unul de acolo din mediapro care s-a bucurat ca a plecat :D
  • Geo Geo
    A castigat Champions League in 2002!
  • BoB BoB
    Vad ca ai pierdut ceva timp sa scrii, uite cum sta treaba pe scurt:
    ProTv va ramane la stiri si filme/seriale.Lituanianul e taiat tot ce se poate, renunta si la formate, dar ramanea descoperit pe anumite tronsoane orare. Toate astea pentru ca ProTv trebuie sa nu aiba pierderi si sa fie atractiva la vanzare.
  • un om un om
    binenteles ca vor fi transmise in format 4:3 ca de HD nu cred ca au bani sunt penibili
  • marius marius
    daca e un plan ascuns al monei segall sa falimenteze antenele, la fel cum a facut la pro...adunand o sleahta de oameni apropiati?
  • Gaetano Gaetano
    Dream on, Mile !!
  • alin alin
    e ciudata o asemenea analogie dar, ...va mai amintiti oare cum arata Real Madrid cu acea pleiada de mari staruri care nu a castigat niciun trofeu? ...e un exemplu, ...de ce ar ajunge antena 1 chiar si in 2 ani numarul 1 in tv, nicio sansa
  • mile mile
    mai esca sa plece
  • ovidiu ovidiu
    daca au luat ditamai bandul,poate-l si folosesc,nu ca la dansez pentru tine,unde in ultimii ani ,bandul lui geambasu soma grav in fiecare emisiune.
  • patrik patrik
    nimeni nu-i de neinlocuit, asa ca bafta la noul trust ..
  • Dan Dan
    Haha, devine chiar jenant pentru Antena 1 sa pescuiasca atatia oameni care au fost la Pro. Si mai jenant ar fi sa nu le mearga emisiunile nici chiar dupa toate aceste upgrade-uri. Niciodata nu mi-a placut Antena, dar m-as uita la show-urile noi daca nu vor mai avea aerul prafuit si imaginea nasoala de pana acum. Pot ignora sigla care apare peste program daca acesta e facut cum trebuie. Si sincer abia astept toamna ca sa vad daca Antena e capabila sa produca emisiuni consacrate la nivelul la care ar trebui sa fie.
    Cat despre Pro TV, mereu a fost cu un pas inainte. Noul promo pentru Vocea Romaniei arata mult mai profi decat ce s-a facut pana acum in Pro, ca montaj si concept. Au aratat si scena, la care au facut imbunatatiri majore, si au dat un refresh si graficii. Sunt sigur ca Vocea Romaniei si Masterchef vor veni cu un aer de prospetime si tinerete, acum ca am scapat de metehnele Monei Segall *care baga concurenti pe pile in emisiune, ni-l baga pe gat pe Edi Stancu si baletul lui in toate productiile si ne intoxica cu editii penibile de 1 Decembrie, si melodii prafuite si comuniste la Vocea Romaniei, Dansez pentru tine si pe unde mai apuca*. Dumneaei facea emisiuni foarte bune per total, dar avea aceste defecte profesionale care au impiedicat intotdeauna emisiunile din pro sa isi atinga adevarata valoare.
    Razboiul Pro vs. Antena devine din ce in ce mai interesant, dar atentie! Pro-ul nu pare sa se dea batut, investeste in continuare in formate si sunt sigur ca un asemenea brand va rezista in timp. It's on!

Trimite un comentariu

sus