Skip to main content

Hell’s Kitchen, înregistrat la OSIM de Antena Group pe o nouă firmă

 
hell s kitchen
hell s kitchen

hell s kitchen

O nouă societate a depus recent solicitări pentru a înscrie la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) numele Iadul Bucătarilor şi Hell’s Kitchen. Este vorba despre A.I.P. Trademarks SRL, o firmă înfiinţată în anul 2013, care are acelaşi sediu cu Antena Group, Strada Gârlei la numărul 1B.

Aceeaşi societate a depus cerere şi pentru a înregistra marca Poftiţi pe la noi, formatul estival, ce va fi prezentat de Nea Marin şi produs de Mona Segall pentru Antena 1.

Reamintim că postul Antena 1 a anunţat recent că a achiziţonat formatul de cooking, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, dar şi pe cei trei masterchefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionatilor de cooking si bucatarilor profesionisti, aspiranti la titlul de Chef. Cei selectati sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii.

OSIM_Antena group

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Noir Noir
    Astea- s firmulete fantoma..in genul Segall cand era la Pro ! Bravo Pro tv ca a scapat de o capusa
  • Lopata Nichifor Lopata Nichifor
    Au ajuns bucatarii sa faca emisiuni. Ha ha ha.
    Pe cand o emisiune cu vanzatorii de laptuci din piata.
  • Lopata Nichifor Lopata Nichifor
    Torpila, mazga, bucatareala, prastie.
    E bine?
  • Nimeni Nimeni
    Se demonstrează iar faptul ca cei care comentează aici de obicei sunt niște postaci inepti sau niște l**e care fac televiziune si media in pauza de cafea. Niște barfitori cancanisti. Stirea asta este cea mai importantă din ultimele 2-3 luni. Dar cine sa priceapă sau sa vadă in perspectiva ce poate însemna asta.?
  • adela adela
    asta-i stire ce ne intereseaza? cum si-au inregisrat numele?

Trimite un comentariu

sus