Skip to main content

Instanţa menţine amenda dată de CNA postului Antena 3 pentru denigrarea Andreei Pora

 
Andreea Pora
Andreea Pora

Andreea Pora

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia CNA de a amenda postul Antena 3 cu suma de 50.000 de lei pentru denigrarea Andreei Pora, într-o ediţie a emisiunii Sinteza zilei. În aceeaşi emisiune au fost prezentaţi şi jurnaliştii Ion Cristoiu, Robert Turcescu şi Mircea Marian. Decizia Curţii nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca nefondată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.06.2014.

Amenda a fost votată în şedinţa din luna februarie şi viza o ediţie a Sintezei zilei din 15 ianuarie, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În cadrul emisiunii, au fost prezentate mai multe montaje cu Andreea Pora, Robert Turcescu, Ion Cristoiu şi Mircea Marian. Între acestea Andreea Pora era filmată în timp ce mânca un cârnat, imaginile fiind difuzate în mod repetat şi însoţite, pe fundal, de diferite sunete.

Amenda a venit la propunerea lui Lorand Turoş, membru CNA, şi a fost votată de şase dintre membri: Florin Gabrea, Narcisa Iorga,Valentin Jucan, Lorand Turoş, Christian Mititelu, Laura Georgescu.

Monica Gubernat, Vasile Buda, Răsvan Popescu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea au votat împotrivă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Oricum,pentru Pora ... bravo Felix pentru sponsorizare.La mai mare ca merita Pora cat cuprinde. :D

Trimite un comentariu

sus